Trudnica je na trbuhu imala velike modrice, njen slučaj je iznenadio i doktore

Trudnica je na trbuhu imala velike modrice, njen slučaj je iznenadio i doktore
24K
Foto: YouTube
Život trudnica nije jednostavan kada u sebi nose blizance. Zamislite kako je tek onima koje u sebi nose nekoliko beba. To su oni slučajevi u kojima može čak doći i do zdravstvenih problema i komplikacija, kako za bebe, tako i za majku.

Guillermina i Fernando Garcia su postali ponosni roditelji petorki. Guillermina ih je rodila nešto ranije, nakon 7 i pol mjeseci trudnoće. Kao što možete i pretpostaviti, trbuh joj je bio ogroman pa joj je čak i obično hodanje predstavljalo izazov.

Zanimljiva je i činjenica što je 34-godišnjakinja petorke dobila nakon što je zatrudnjela medicinski potpomognutom oplodnjom. Tijekom trudnoće je po cijelom trbuhu imala modrice. Zbog toga je svaki put s nestrpljenjem čekala preglede kako bi se uvjerila da je s njenim bebama sve u redu.

Ovako je to izgledalo:

Doktori su naravno bili impresionirani jer ovakav slučaj se ne vidi često. Guillermina je dobila visok tlak i još nekoliko manjih poremećaja, ali kažu da se nikad nije žalila. Znala je da će se jednog dana isplatiti sve ono kroz što je prolazila.

Za porođaj su sastavili tim od čak 40 medicinskih stručnjaka i 8 doktora. Bilo je to njihovo prvo iskustvo s petorkama. Često su imali žene s blizancima i trojkama, no petorke su ipak puno rjeđe. Svoja iskustva su primijenili na Guillerminom slučaju te joj pomogli da bez većih problema rodi 3 djevojčice i 2 dječaka.

Djevojčice Esmeralda, Fatima i Marissa su mogle disati same, dok si mališani Jordan i Fernando na početku bili spojeni na aparate. Još su nekoliko tjedana ostali u bolnici, a onda je bilo vrijeme da se svi zajedno s mamom sele u svoj novi dom. :)

Najnovije