Lik je tijekom leta otišao na WC, posada je objasnila zašto su mislili da je terorist

Lik je tijekom leta otišao na WC, posada je objasnila zašto su mislili da je terorist
5K
Foto: Instagram / thegallowboob
Jednog muškarca su nedavno na avionu optužili da je terorist pa je podijelio priču u kojoj je objasnio što se zapravo dogodilo i zbog čega ga je cijela ova situacija nasmijala:

"Dogodilo mi se ovo kad sam iz Europe putovao u SAD. Grčkog sam i libanonskog podrijetla pa sam relativno dlakava osoba, brada mi brzo raste. U SAD-u sam imao važan sastanak na koji sam morao stići par sati nakon slijetanja pa sam se odlučio u WC-u aviona malo osvježiti i pripremiti.

Nekoliko sati nakon što smo poletjeli, ustao sam i otišao u WC kako bih se malo umio, obrijao bradu, promijenio odjeću, stavio dezodorans... U WC sam ponio ruksak u kojem sam imao sve što mi je potrebno za to."
Do tog trenutka je sve bilo u redu, no objasnio je što mu se dogodilo nakon što je ušao u WC: "5 minuta nakon što sam ušao i mučio se da se uopće okrećem u premalom WC-u, netko je pokucao na vrata. Nisam odgovorio, mislio sam da netko želi koristiti na WC, no bio je zauzet pa sam htio da pričeka.

5 minuta kasnije sam čuo da su neki ljudi počeli pričati ispred WC-a. Ponovno je netko pokucao, a ja u tom trenutku nisam imao majicu na sebi. Pola lica mi je bilo premazano pjenom za brijanje. Izgledao sam jako čudno, no otvorio sam vrata da vidim što se događa. Pred vratima su bile 2 stjuardese i 1 stjuard, izgledali su uplašeno.

Nasmijao sam se i pitao postoji li vremensko ograničenje za korištenje WC-a, a oni su mi odgovorili da su neki putnici izrazili zabrinutost, mislili su da sam terorist jer sam u WC ušao s ruksakom. Ostao sam malo duže pa im je i to bilo sumnjivo."
Morao im je objasniti da ne postavlja nikakve bombe u WC-u, netko se priprema za poslovni sastanak. "Svi smo se dobro nasmijali. Tad sam saznao da je brijanje navodno običaj muslimanskih ekstremista koji planiraju srušiti avion. Ima valjda veze s tim da u raj idu 'čisti'. Tad sam još više shvatio njihovu zabrinutost i rekao im da ih u potpunosti razumijem."