Što ste prvo vidjeli na ovoj slici? Odgovor će otkriti nešto zanimljivo o vama

Što ste prvo vidjeli na ovoj slici? Odgovor će otkriti nešto zanimljivo o vama
19K
Foto: BrightSide
Psiholozi su potvrdili da testovi opažanja mogu otkriti zanimljive činjenice o našim osobnostima. Hermann Rorschach jedan je od psihoanalitičara koji je primijenio upravo ovu metodu.

U nastavku ćete vidjeti jednu sliku s više skrivenih motiva, a vaš zadatak je odgovoriti na samo jedno jednostavno pitanje - što ste prvo vidjeli na ovoj slici? Značenje vašeg odgovora možete pročitati ispod slike.
BrightSide
Litica: Vi ste optimistična osoba koja se lako prilagođava promjenama u okruženju. Sposobni ste brzo pronaći zajedničko tlo s ljudima i mrzite usamljenost. Strastvena ste osoba s tisućama zanimljivih ideja.

Mačka: Vi ste osoba koja voli stabilnost. Psihološku i emocionalnu ravnotežu doživljavate kao sinonim za osobni razvoj. Uz to ste odgovorna osoba koja uvijek drži svoju riječ.

Lice: Izuzetno ste kreativna osoba i svijet vidite kao mjesto puno prilika za uspjeh. Intuicija, sreća, znanje i zadovoljstvo najvažnije su stvari u vašem životu. Imate savršen ukus i osjetljivu percepciju umjetnosti, poezije, glazbe i literature.