Odrasli muškarac odlučio je "oženiti" djevojčicu i ispuniti jedan od najvećih snova

Odrasli muškarac odlučio je "oženiti" djevojčicu i ispuniti jedan od najvećih snova
8K
Foto: YouTube
Naslov vam sigurno zvuči zabrinjavajuće, no ova priča je puno dublja, a govori o ljubavi jedne djevojčice i doktora koji je brinuo o njoj.

Abby je tad imala samo 4 godine, no za razliku od druge djece, svoje vrijeme nije provodila vani igrajući se s drugima, nego uglavnom doma ili u bolnici. Razlog? Teški oblik leukemije.

Jednog dana upoznala je doktora Matta koji ju je počeo redovno posjećivati i izdvajati svoje slobodno vrijeme kako bi se družio s njom i popravljao joj raspoloženje. Toliko joj se svidio da je odlučila udati se za njega. To je rekla i svojoj mami, a nakon nekoliko dana mama je zvala doktora i objasnila joj situaciju te mu ponudila da "oženi" njenu kćer.

Matt je pristao, a u roku od samo 24 sata, zaposlenici bolnice organizirali su "vjenčanje" koje je bolesnoj djevojčici uljepšalo ne samo taj dan nego i cijeli život. Našli su joj prekrasnu bijelu haljinicu, a Matt je nosio majicu koja izgleda kao smoking.

Djevojčica je Matta odmah zagrlila i rekla "DA!" kada ju je pitao želi li se udati za njega, a kako je sve to izgledalo možete pogledati u videu. Naravno, nije riječ o pravom vjenčanju, nego o maloj predstavi koju su organizirali kako bi razveselili bolesnu djevojčicu.