Žena je napravila nenormalno usku kuću kako bi se osvetila pohlepnom bivšem mužu

Žena je napravila nenormalno usku kuću kako bi se osvetila pohlepnom bivšem mužu
15K
Foto: Reddit
U svijetu odraslih svađe nisu rijetkost, no s vremenom se svi naučimo nositi s nesuglasicama. Međutim, ponekad to ode predaleko. Postoji posebna vrsta ljudi koji ne znaju odustati i koji žele da njihove osvete budu dugotrajne i upečatljive.

Gradnja kuće iz inata jedan je od najbizarnijih načina osvete. Kuća iz inata zvana "Montlake Spite House" nalazi se u Seattleu i jedan je od najboljih primjera mržnje prema drugoj osobi. Ova kuća se nalazi u mirnoj ulici, a njen vanjski izgled prolaznicima ne govori puno pravoj priči. Napravljena je 1925. godine i postoje tri priče o njenoj izgradnji.
Par koji se razvodio morao je podijeliti posjed na kojem su prije zajedno živjeli. Suprug je uspio dobiti kuću, a svojoj bivšoj je dao samo manji dio okućnice. Umjesto da se odseli, žena je odlučila izgraditi svoj sićušni dom u prednjem dijelu okućnice. Kuća je jako uska i ima oko 80 kvadratnih metara na dvije etaže.
Na najužem mjestu je široka samo 1.4 metra, a na najširem oko 4.5 metra. Kasnije je prodana za čak 519 tisuća dolara. Trgovkinja nekretninama potvrdila je da je to najčudnija kuća koju je ikad prodala.
Kuća je postala poznata, ne samo u Seattleu i SAD-u, nego i u cijelom svijetu. Ima dvije spavaće sobe, kuhinju, dnevni boravak i dvije kupaonice. Ima i dovoljno prostora za ormare.
Druga priča o nastanku ove kuće zapravo je priča o susjedima. Jedan je posjedovao kuću iza tog malog dijela zemljišta i htio je kupiti i prednji, susjedov dio. Međutim, navodno je dao sramotno nisku ponudu te time uvrijedio svog susjeda koji je nakon toga iz inata izgradio ovu malu kuću.
Oba kata kuće imaju poseban ulaz. Priča se da je osvetoljubivi susjed zid okrenut prema velikoj kući obojio u crno. Kuća je u obliku komada torte, dakle ima uži i širi dio, a ima i mali vrt te mjesto za parkiranje auta.
Posljednja priča je o Nijemcu koji je dopustio prijatelju da gradi na njegovoj zemlji. Kad se vratio u SAD, otkrio je da je prijatelj zauzeo većinu zemljišta. Iz inata je izgradio malu kućicu na preostalom dijelu.

Najnovije