Ova kuća košta samo 65 kuna i nitko je ne želi kupiti, a razlog je krajnje bizaran

Ova kuća košta samo 65 kuna i nitko je ne želi kupiti, a razlog je krajnje bizaran
32K
Foto: YouTube
Ova kuća u New Jerseyu ima vrijednost od 1,3 milijuna dolara, no nitko je ne želi kupiti iako na oglasniku košta 10 dolara, što je oko 65 kuna. Zvuči kao savršena prilika, ali postoji trik.
Osobe koje prodaju ovu kuću postavili su jedan uvjet, a on glasi: "Kuća je vaša ako je preselite.". Jedna tvrtka koja se bavi nekretninama pokupila je veliki dio zemljišta na kojem se, između ostalog, nalazi i ova kuća. Na njemu žele napraviti 8 novih kuća, no problem im zadaje ova kuća koju prodaju za 10 dolara.
Sad se sigurno pitate zbog čega je jednostavno ne sruše. Ne smiju. Gradske vlasti žele da se ova kuća sačuva jer je za američke prilike poprilično stara.
Sagrađena je 1906. godine, a projektirao ju je tada poznati arhitekt Dudley S. Van Antwerp. U njoj je kasnije živio i slavni igrač američkog nogometa Aubrey Lewis, no ni ta činjenica tvrtki za nekretnine nije pomogla. Nitko ne želi kupiti kuću koju mora preseliti. To je izvedivo, ali jako skupo. Kupcu nude 10 tisuća dolara pomoći oko selidbe kuće, no čini se da će morati smisliti novi plan.

Najnovije