Tjelohranitelji poznatih osoba otkrili su gadosti i probleme svojih bivših poslodavaca

Tjelohranitelji poznatih osoba otkrili su gadosti i probleme svojih bivših poslodavaca
37K
Foto: Instagram
Tjelohranitelji su tu da zaštite svoje poslodavce, no ponekad se dogodi da previše saznaju o njima. Poznaju ih bolje od ostatka javnosti i ponekad ih to baš košta radnog mjesta.

Pogledajte što su ovi tjelohranitelji otkrili o svojim bivšim šefovima i šeficama.

Bieber i njegovi prijatelji

Bieber i njegovi prijatelji
Moshe Benabou je bio Bieberov tjelohranitelj više od dvije godine. Jednog dana je su se našli u gužvi pa je Benabou pokušavao raditi svoj posao i zaštititi Justina od ljudi koji su htjeli doći do njega. Nije znao da je jedna od tih osoba Bieberov prijatelj i zbog toga mu nije dozvolio da se približi. Justin se razljutio i počeo šutati svog tjelohranitelja i deranjem mu dao do znanja da mu daje otkaz. Benabou ga je zbog napada tužio, a obje strane su dogovorile problem riješiti izvan sudnice.

Brad Pitt i Angelina Jolie

Brad Pitt i Angelina Jolie
Bivši tjelohranitelji su Angelinu opisali kao agresivnu i razmaženu osobu, a u Bradovim i Angelininim svađama je navodno letjelo i par noževa. Kažu da se par nije više mogao snaći u "stvarnom svijetu" nakon toliko godina koje su proveli u luksuznoj izolaciji kao slavne osobe.

Razvod Johnnyja Deppa i Amber Heard

Razvod Johnnyja Deppa i Amber Heard
U javnosti su se pojavile glasine u kojoj je Amber Deppa optuživala za nasilje, međutim njihovi bivši tjelohranitelji su otkrili da je ona ta koja ima problema s ponašanjem i da se nekada ponaša nenormalno bijesno.

Kanye West i Kim Kardashian

Kanye West i Kim Kardashian
Steve Stanulis je od Kim dobio otkaz iz nepoznatih razloga. Nije htio pričati o tome i nitko nije znao što se zapravo dogodilo. Kasnije je javno progovorio o svojim bivšim poslodavcima i Kanyea opisao kao osobu koja je zaljubljena sama u sebe.

Eminem i bivša supruga Kim

Eminem i bivša supruga Kim
Eminem voli glumiti facu i opasnog tipa, no njegov bivši tjelohranitelj tvrdi da se slavni reper bojao svoje bivše žene Kim. Objavio je i knjigu "Shady Bizzness" u kojoj je opisao napete situacije u kojoj su se našli Eminem i Kim nakon što ju je reper prevario s većim brojem obožavateljica.

Kako zaštititi Elvisa od samog sebe?

Kako zaštititi Elvisa od samog sebe?
Poznata je činjenica da je Elvis bio ovisnik o raznim tabletama i lijekovima koje nije ni trebao. Zbog toga je njegov tjelohranitelj imao pune ruke posla. Jednom mu je Elvis lagao da mu je doktor rekao da mora popiti 16 tableta. Tjelohranitelj mu to nije dopustio te se kasnije konzultirao s doktorom, a on mu je rekao da bi ga ta doza odmah ubila.

Tetak Elton John

Tetak Elton John
Jeffrey Wenninger je godinama bio Eltonov tjelohranitelj prije nego što je odlučio prekinuti njihovu suradnju i tužiti slavnog glazbenika. Elton je navodno često koristio neprimjeren rječnik i govorio odvratne stvari, a njegovom tjelohranitelju je smetalo i to što mu je stalno govorio "Dođi svom tetku Eltonu". Riješili su to izvan sudnice, a Elton John mu je platio veliku odštetu.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston
Prema riječima bivših tjelohranitelja, slavna glumica voli doma hodati polugola. Navodno na sebi najčešće ima samo donje rublje.

I prinčevi imaju svoje tajne

I prinčevi imaju svoje tajne
Ako ćemo vjerovati njegovim bivšim tjelohraniteljima, čini se da je (sada bivši) princ Harry imao nekoliko tajni o kojima nije htio pričati. Njegova najbolja prijateljica je navodno Victoria Beckham. Osim toga, Harry obožava plavuše pa je nekadašnjoj djevojci koja je imala tamnu kosu dao periku kako bi i ona bila plavuša.

Najnovije