Muž nije mogao podnijeti ženine divovske biljke pa je počeo kukati na društvenim mrežama

Muž nije mogao podnijeti ženine divovske biljke pa je počeo kukati na društvenim mrežama
6K
Foto: DaDMuM
Ako je i vaša žena ili djevojka luda za cvijećem i kućnim biljkama, znat ćete kako se ovaj lik osjeća. Bloger Brad Kearns objasnio je kako je živjeti s njegovom ženom Sarom koja jako (JAKO) voli velike biljke.
"Ima li i vaša žena problema s kupovanjem biljaka koje su razumne veličine? Trebao sam znati da nešto nije u redu kad me zamolila da joj pomognem s nošenjem biljaka na kat. Otvorio sam vrata i ugledao dvije biljke ogromne kao da su iz Jurskog parka. Rekla je da su predviđene za našu spavaću sobu...", ispričao je u svojoj Facebook objavi i nastavio...
"I tako, dok vi mirno spavate u svojim toplim krevetima, ove biljke su valjda jedini razlog zbog kojeg 'udišem svjež zrak' u kući. Situacija postaje nenormalna. Ovo na slici je ogroman krevet, a ni ja nisam baš tako nizak.

Ova biljka vjerojatno ima ptice negdje u sebi. Kunem se, ako mi jedan ov ovih listova poškaklja lice, zapalit ću je. J**** moj život."
Međutim, imao je sreće. Nakon što je ovo objavio na svom profilu, ljudi su mu u komentarima objasnili da nije baš pametno imati ovoliko biljaka u spavaćoj sobi, npr. zbog pauka. Pokazao je to ženi, a one se odmah uspaničarila i rekla da će biljke ipak premjestiti u drugu sobu. :)