Mladić je napisao oproštajno pismo, par trenutaka prije samoubojstva osjetio je nešto u džepu

Mladić je napisao oproštajno pismo, par trenutaka prije samoubojstva osjetio je nešto u džepu
14K
Foto: Kevin & Blake Walsh
Kevin Walsh je upoznao Blake u jednom dječjem kampu kad su imali samo 13 godina. Točno se sjeća trenutka kada je, kako on kaže, "vidio najljepšu djevojku na svijetu". Upoznali su se kad mu je Blake prišla i rekla da mu crna boja dobro stoji. Pohvalio je i on nju i tako su ušli u razgovor koji je bio uvod u divno prijateljstvo.
Blake i Kevin inače su živjeli daleko jedno od drugoga, no odlučili su ostati u kontaktu. Viđali su se na ljetnim kampovima, a dopisivali preko interneta. Nakon nekog vremena su izgubili kontakt jer su postali prestari za dječje kampove.
Godine su prolazile, a kod Kevina se polako počela razvijati teška depresija. Najprije je imao loš prekid veze, onda mu je i pas uginuo... Sve je išlo u pogrešnom smjeru. 17-godišnji mladić je polako gubio nadu. Napisao je oproštajno pismo te odlučio sebi prerezati vene, no onda se samo nekoliko sekundi prije "konačnog čina" dogodilo nešto što će pamtiti do kraja života.
Odjednom je u džepu osjetio vibraciju mobitela. Bila je to Blake, djevojka s kojom se nije bio čuo već godinu dana. Iskreno joj je objasnio što se događa u njegovom životu, a ona ga je nagovorila da odustane od samoubojstva. Počeli su razgovarati o svojim životima, a Kevin joj je na kraju razgovora obećao da će je nazvati sutra kako bi nastavi pričati.
"Njen poziv je stigao samo 5-10 sekundi prije planiranog rezanja vena. Nitko osim nje me u tom trenutku nije mogao urazumiti.", priznao je Kevin koji je nastavio održavati kontakt s Blake.
Sljedećih godina su se često čuli, a 2015. godine je Kevin zvao Blake da mu se pridruži na poslovnom putovanju u Švicarsku. Ondje ju je zaprosio i zahvalio joj se jer mu je spasila život. Rekla je "da". Sada su u sretnom braku.