Žena je izvana čula čudne zvukove. Kad se približila psu, ugledala je nevjerojatan prizor

Žena je izvana čula čudne zvukove. Kad se približila psu, ugledala je nevjerojatan prizor
12K
Foto: Facebook
Ulična kujica Way iz Buenos Airesa dobila je titulu junakinje nakon što je učinila nešto što je zadivilo čitavu javnost u Argentini, ali i šire.

Kujica je oduvijek znala brinuti o sebi jer je cijeli život živjela u teškim uvjetima. Još teže joj je bilo kad je okotila nekoliko štenaca. Morala je imati dovoljno hrane za sebe kako bi imala mlijeka za svoje bebe, a bila je zima pa ih je morala i grijati kako se ne bi smrznuli. Bio je to težak zadatak, no nekako je uspjela sve to obavljati.
Sve se promijenilo kad je Way jednog dana naišla na ljudsku bebu koju je netko ostavio kao da je riječ o nekakvom smeću. Kod kujice Way se majčinski instinkt odmah aktivirao pa je smislila plan kako pomoći ljudskoj bebi koja se smrzavala.
Otišla je po svoje štence te ih poslagala kraj bebe kako bi je i oni grijali. Na kraju se i ona ugurala te ih sve zajedno "pokrila" najbolje što je mogla.

Sljedećeg jutra je Alejandra Griffin, žena koja živi u blizini, izvana čula plač bebe pa je izašla van kako vidjela što se događa. Nije mogla vjerovati svojim očima kad je vidjela bebu kako leži zajedno s psićima pokraj kujice Way. Žena je slučaj odmah prijavila policiji.
Dječačić kojeg su spasili bio je u iznenađujuće dobrom stanu, naravno zahvaljujući kujici koja mu je te noći spasila život. Policija je kasnije našla bebinu majku. Riječ je o 33-godišnjoj ženi iz Buenos Airesa koja već ima 8 djece.

Najnovije