Što ste na slici prvo primijetili? Odgovor bi mogao otkriti što vas najviše muči

Što ste na slici prvo primijetili? Odgovor bi mogao otkriti što vas najviše muči
6K
Foto: BrightSide
Iako je ne primjećujemo previše, naša podsvijest govori o nama puno više nego što mislimo. Naše oči vide cijelu sliku, no naš um odmah izdvaja detalje koje smatra najbitnijima i koji su često povezani i sa stvarima koje nas u tom trenu najviše muče.

Što ste vi prvo primijetili na ovoj slici?

Što ste vi prvo primijetili na ovoj slici?

Crne pantere

Crne pantere
Najveći razlog vašeg stresa je vaša veza. Osjećate da ona polako propada i ponekad niste sigurni ima li ona uopće smisla. Iskomunicirajte to s partnerom.

Lavovi

Lavovi
Vaš najveći problem su odgovornosti koje ste dugo nosili sa sobom. Navikli ste na to da cijelo vrijeme morate voditi brigu o svemu i svačemu pa ste počeli sebe zapostavljati. Zbog toga ste živcima ponekad "na rubu". Opustite se, u redu je ponekad biti sebičan i prvenstveno misliti na sebe.

Zebre

Zebre
Vaša najveća briga je vaše zdravlje ili zdravlje nekoga iz obitelji. Briga o zdravlju je dobra stvar jer vas tjera da zdravije živite, no ne pretjerujte. Pretjerana briga može dovesti do velikih problema.

Žirafe

Žirafe
Najviše vas brine novac i posao. Ponekad se bojite da ćete dobiti otkaz zbog loše obavljenog posla. Ako mislite da niste dovoljno dobri, pokušajte naučiti par novih stvari.

Plava ptica

Plava ptica
Vaš najveći strah je samoća. Ljudima su dani ispunjeni društvenim mrežama, porukama, emailovima, podijeljenim fotografijama i sve je to dobro, no virtualna komunikacija nije ista kao i ona oči u oči. To je ono što vam više treba.

Ostale ptice

Ostale ptice
Želite s nekim razgovarati o svojim osjećajima, no ne osjećate se ugodno u tome jer smatrate da to drugoj osobi neće biti važno. Ne bojte se, razgovarajte o svojim osjećajima. Uvijek će se naći osoba koja će vas rado poslušati.