Kontakt  •   © Lajk 2020

Bivši skinhead je napustio rasističku organizaciju i uklonio tetovaže, evo kako danas izgleda

Bivši skinhead je napustio rasističku organizaciju i uklonio tetovaže, evo kako danas izgleda
55K
Foto: Bryon Widner
Bryon Widner za sebe kaže da je nekada bio sociopat pun mržnje. Bio je ovisnik o nasilju. S 14 godina je postao skinhead, a potom je 16 godina bio član rasističke organizacije. Dobio je nadimak "Pit Bull", a osnovao je i ogranak rasističke organizacije u Indiani. Ubrzo su postali najbrže rastuća rasistička skinhead organizacija u SAD-u.

Widner je 2005. godine oženio Julie Larsen s kojom je dobio sinove. Odlučio je promijeniti svoj život i napustiti rasističku organizaciju te se posvetiti obitelji. Nije bilo lako riješiti se svih tih nasilnika, rasista, neonacista i kriminalaca. Godinama je dobivao prijetnje smrću, no nije odustao od svog cilja. Htio je postati uzoran otac.

Dio toga bio je i uklanjanje tetovaža s lica jer ga zbog njih nitko nije shvaćao ozbiljno. Njegova žena Julie kontaktirala je Darylea Lamonta Jenkinsa, aktivista i borca protiv rasizma. On joj je dao nekoliko uputa i savjeta pa su na kraju uspjeli naći plastičnog kirurga koji je pristao ukloniti Bryonu tetovaže. Anonimni donator je u te svrhe platio 35 000 dolara. Pogledajte rezultat.

#1

#1

#2

#2

#3

#3

#4

#4

#5

#5

#6

#6

#7

#7

#8

#8

#9

#9

#10

#10

#11

#11

Najnovije