Jadni ulični pas došao se odmoriti ispred ulaznih vrata obiteljske kuće, nije više htio otići

Jadni ulični pas došao se odmoriti ispred ulaznih vrata obiteljske kuće, nije više htio otići
32K
Foto: This Is Houston
Neki ulični psi nažalost čitav svoj život provedu na ulici, a neki ipak imaju sreće pa završe u dobrim rukama. Ovaj pas je svoj novi dom pronašao sam.

Riječ je o kujici koju su nazvali Lila. Stara je između 4 i 6 mjeseci i australski je ovčar. Nedavno je došla do jednog obiteljskog doma u Teksasu, vjerojatno u potrazi za hranom. Obitelj je vidjela da je kujica u lošem stanju pa su joj odmah dali hrane i vode.

Kasnije je Lila primijetila da je otirač ispred ulaznih vrata sasvim udobno mjesto za odmor pa je legla i zaspala. Nekoliko sati je odmarala, a nakon što se probudila, obitelj je shvatila da ih Lila ne želi više napustiti.

Obitelj je nažalost nije mogla zadržati pa su učinili ispravnu stvar i nazvali organizaciju koja se bavi napuštenim životinjama. Došli su po Lilu te je odveli veterinaru koji joj je dao sve lijekove koje je trebala.

Lila se sad oporavlja u skloništu i uskoro će biti spremna za udomljavanje, a to sigurno neće biti problem jer je njena priča završila na internetu i već su se javili ljudi koji bi je rado udomili. 🙂