Ovom čovjeku supruga je umrla od raka, postavio je znak da traži prijatelje jer je usamljen

Ovom čovjeku supruga je umrla od raka, postavio je znak da traži prijatelje jer je usamljen
4K
Foto: SWNS
Ljudi su društvena bića. Biti sam i socijalno udaljen nije nikome lako, a ove godine toga smo svjesni više nego ikada.

75-godišnji Tony Williams iz Altona u Engleskoj nedavno je izgubio suprugu Jo. Jo je preminula zbog raka gušterače u svibnju ove godine. Imala je 75 godina. Od tada se Tony osjeća jako usamljeno, a činjenica da nije pronašao nikoga s kim bi razgovarao i da nema djece pogoršala je situaciju.
Foto: SWNS
Ovaj umirovljeni fizičar i njegova pokojna supruga nažalost nisu mogli imati djece. Bez uže obitelji i prijatelja u blizini i zbog epidemije nalazi se sam u velikoj kući, čekajući da mu zazvoni telefon.
Foto: SWNS
Isprobao je nekoliko metoda kako bi pronašao prijatelje. Objavio je dva oglasa u lokalnim novinama. Svaki oglas platio je 120 funti. Također je dijelio posjetnice ljudima dok je bio u jednoj od šetnji. Nažalost, u ova slučaja nitko nije odgovorio.
Foto: SWNS
Foto: SWNS
Stoga je odlučio isprobati nešto za što nije mislio da će uspjeti, ali svakako je vrijedilo pokušati - na prozor svog doma stavio je poster na koji je napisao: “Izgubio sam Jo, svoju dražesnu ženu i srodnu dušu. Nemam prijatelja ni nikoga s kim mogu razgovarati. Cjelodnevna šutnja je nepodnošljivo mučenje. Može li mi nitko pomoći? "
Foto: SWNS
Foto: SWNS
Živjeli su u Kempleyu u okrugu Forest of Dean u Gloucestershireu u Engleskoj oko 25 godina, ali su se preselili u East Hampshire kako bi Jo bila bliže svojoj sestri. Ubrzo nakon preseljenja Jo se razboljela i preminula nakon samo 9 dana od dijagnoze. raka gušterače.
Foto: SWNS
Čini se da je poruka s Tonyjevog prozora uspjela, jer je postao planetarno popularan. Nadamo se da sada svakog dana primi barem jedan poziv.
Foto: SWNS
Foto: SWNS

Najnovije