Žena je godinama tražila svoju biološku sestru, a onda je otkrila nešto neočekivano

Žena je godinama tražila svoju biološku sestru, a onda je otkrila nešto neočekivano
6K
Foto: Reddit
Posvojena djeca često u nekom trenutku počnu osjećati kao da u njihovim životima nedostaje dio obitelji. To je osjećala i Hilary Harris. Posvojena je još kao beba, a kasnije je počela tražiti svoje biološke roditelje.
Njena biološka majka umrla je kad je Hilary imala 13 godina, a ubrzo nakon toga je otkrila da joj je i biološki otac preminuo. Saznala je da ima i stariju sestru, Dawn Johnson, koju je nastavila tražiti na internetu. Tražila je profile na društvenim mrežama, pregledavala fotografije i tražila nekakve sličnosti... no jednostavno nije imala sreće. Činilo se kao da joj je sestra nestala, no onda se dogodilo nešto čemu se Hilary ni u snu nije nadala.
Prošle godine su dobili nove susjede s kojima su se naravno odmah upoznali. Hilary je saznala da se žena zove Dawn i da je živjela u gradu iz kojeg je navodno i njena biološka sestra. Tada joj je prošlo kroz glavu da bi njena nova susjeda stvarno mogla biti njena sestra koju je godinama tražila. Nije je to htjela odmah pitati jer nisu previše komunicirali, no jednog dana je stigla pošta za susjede i Hilary je uočila da na paketu piše ime Dawn Johnson.
To je bilo to. Ostala je bez teksta. Skupila je hrabrosti i svojoj susjedi sve objasnila. Da, to je stvarno bila njena sestra. Ironično, zar ne? Osoba koju je godinama tražila, doselila se u susjednu kuću.