Stanar je renovirao kuhinju, rezultat je odličan iako gotovo ništa nije uložio u radove

Stanar je renovirao kuhinju, rezultat je odličan iako gotovo ništa nije uložio u radove
55K
Foto: Reddit, Imgur
"Odlučio sam renovirati svoju staru kuhinju. Naravno, sve je na kraju moglo izgledati i bolje, ali cilj mi je bio ne potrošiti puno novca i sve radove obaviti sam. Nije mi trebalo puno alata, jedino sam pilu posudio od susjeda.

Živim u Njemačkoj u stanu i kada ovdje uselite u novi stan, kuhinja obično bude potpuno prazna. Sve što vidite na starim slikama sam dobio kao poklon ili kupio polovno budući da nemam puno novca. Deset godina kasnije sam odlučio da je vrijeme da moja kuhinja dobije novi izgled.

Široka je samo 1.7 metra i dugačka 2.8 metra, dakle, dosta je mala. Na eBayu sam našao 3 godine staru kuhinju koja je izgledala dosta dobro, kupio sam je za 180 € te je ugradio kod sebe. No, najprije sam ofarbao zidove kako bi sve izgledalo još bolje.

Kupio sam i novi hladnjak uz pomoć programa koji se u Njemačkoj zove "Aktion Stromsparcheck", a čiji je cilj sufinancirati nove uređaje koji troše manje električne energije. Za hladnjak klase A+++ koji košta 220 € dobio sam pomoć od države u iznosu od čak 150 €, dakle platio sam ga samo 70 €.

Ukupno sam za polovne kuhinjske elemente, farbanje zidova, novi hladnjak i ostale sitnice potrošio samo 400 €, no rezultat mi se sviđa."