Kontakt  •   © Lajk 2020

Šokantna istina o 10 najmlađih mama na svijetu koje su djecu rodile definitivno prerano

Šokantna istina o 10 najmlađih mama na svijetu koje su djecu rodile definitivno prerano
148K
Foto: YouTube
1. Tressa Middleton rodila je s 12 godina nakon što ju je silovao 16-godišnji brat Jason. Dijete je dala na posvajanje.

2. Samantha Goodman imala je samo 10 godina kad je rodila bebu. Vjeruju da je otac imao 12 godina. Zajedno su se igrali, pronašli knjigu o spolnim odnosima pa odlučili isprobati ono što su vidjeli.

3. Laura Marina Villanueva rodila je s 10 godina nakon što su je silovali prijatelji njene starije sestre.

4. Elena Chiritescu završila je u medijima 2010. godine kada je postala mama s 10 godina. Otac je bio njen 13-godišnji rođak. S njim više nije u kontaktu, preselila se u drugu državu.

5. Dafne je rodila bebu sa samo 9 godina. I sama ima 10 braće i sestara, a imala je 17-godišnjeg dečka. Postoji i druga priča u kojoj tvrde da je zapravo imala 15 godina kad je rodila, a da je otac djeteta bio i njen otac.
6. Wanwisa Janmuk imala je 9 godina kad je rodila bebu. Vjenčali su je s 27-godišnjakom kad je imala samo 8 godina.

7. Nuvia V. T. iz Perua rodila je dijete 2006. godine, a imala je također samo 9 godina. Zatrudnjela je nakon što su je rođaci silovali. Jedan je imao 17 godina, drugi 28. Stariji je bio otac djeteta.

8. Anja iz Rusije dobila je dijete kad je imala 8 godina. Silovao ju je 13-godišnjak, a dijete je rodila 2000. godine u Rostovu na Donu.

9. Hilda Trujillo iz Perua rodila je dijete 1957. godine, a imala je samo 8 godina. Otac je bio 22-godišnji rođak koji je s njenom obitelji živio u istoj kući.

10. Lina Medina imala je samo 5 godina kad je zatrudnjela i rodila dječačića Gerarda 14. svibnja 1939. godine. Dva mjeseca prije porođaja, roditelji su je odveli u bolnicu jer su mislili da joj je trbuh rastao zbog tumora. Doktori su im tada otkrili da je Lina trudna. Prvu mjesečnicu je imala kad joj je bilo tek 8 mjeseci, a s 4 godine su joj rasle dojke. Da, zvuči nevjerojatno. Ne zna se tko je bio otac malog Gerarda.

Najnovije