Kontakt  •   © Lajk 2021

Policija joj nije htjela pomoći pa je mama na genijalan način sama vratila svoj bicikl

Policija joj nije htjela pomoći pa je mama na genijalan način sama vratila svoj bicikl
6K
Foto: Sharron Jenson
44-godišnja Sharron Jenson mama je iz Londona koja je nedavno oduševila javnost nakon što je riješila slučaj ukradenog bicikla. Policija joj nije htjela pomoći jer "nisu imali dovoljno dokaza", no ona nije htjela tek tako odustati od bicikl kojeg je platila skoro 7000 kuna.

Samo nekoliko dana nakon što joj je bicikl ukraden, ugledala ga je na jednom poznatom oglasniku. Bila je 100% sigurna da je bicikl njen pa je nazvala osobu koja ga je prodavala te je saznala njeno ime i adresu. Policiji to nije bilo dovoljno pa je stvari preuzela u svoje ruke.
Odlučila je naći se s kradljivcem te odglumiti da je zainteresirana za kupnju. Sa sobom je imala i jeftinu praznu torbicu koju mu je ostavila da je "sačuva" dok ona isprobava bicikl.
Sjela je na njega te jednostavno pobjegla do kraja ulice. Vidjela je da kradljivac ne trči za njom pa je nastavila voziti do manjeg dućana u kojem je zaposlenike zamolila da sačuvaju njen bicikl dok ona ode po auto.
Kradljivac joj je poslao poruku i tražio od nje da joj vrati bicikl, no kad ga je Sharron nazvala i rekla da je to njen bicikl, on se samo nasmijao i spustio slušalicu.
Majstorski ga je sredila! 😄

Najnovije