Zaposlenik McDonald's-a otkrio zašto njihova Cola ima najbolji okus, internet u čudu

Zaposlenik McDonald's-a otkrio zašto njihova Cola ima najbolji okus, internet u čudu
7K
Pixabay
Ako ste ikad bili u McDonalds's-u sigurno znate jednu stvar - njihova Coca Cola jednostavno ima bolji okus nego ona koju kupite u trgovini.

Iako se godinama pokušava otkriti je li efekt ovog super-slatkog okusa McDonald's Cole psihološki ili postoji konkretan razlog - do sada ipak nikakvo istraživanje nije dalo konačne rezultate.

Međutim, odgovor bi se mogao kriti u kombinaciji ova dva faktora - barem ako je suditi po viralnom videu bivšeg zaposlenika koji je u samo nekoliko dana prikupio više od 3 milijuna pregleda.

Ovaj bivši zaposlenik smatra da je osnovni trik - slamka! Otvor McDonald's slamki mnogo je širi nego što je to uobičajeno te zbog toga više mjehurića stiže do vašeg jezika i stvara privid boljeg okusa.

Kao još jednu tajnu koju samo zaposlenici znaju, ovaj TikToker navodi činjenicu da se u McDonald's piletinu ubrizgava mješavina vode i soli kako bi se održala vlažnost i pojačali okusi.
@evilglitterqueen

I am so greateful and shocked and I wanna cry.. it’s just a stupid article but like nothing like this has ever happened to me ##blessed ##thankyou all!

♬ original sound - Michael Ryan