Nakon 50 godina braka žena mu je oboljela, ono što je napravio za nju pokazuje što je prava ljubav

Nakon 50 godina braka žena mu je oboljela, ono što je napravio za nju pokazuje što je prava ljubav
4K
Bill i Glad Forward skupa su preko 50 godina, i u dobru i u zlu. U tih 50 godina zajedno su prošli kroz brojne izazove koji se mogu parovima naći na putu, a najteži od njih bio je 2004. godine kada je Glad dijagnosticirana Alzheimerova bolest. U tih 50 godina zajedno, njih dvoje su većinu vremena proveli u prirodi i to najviše biciklirajući, a nakon strašne dijagnoze Glad je postalo sve teže kretati se te je vožnja biciklom za nju postala nemoguća misija.
Želeći i dalje provoditi vrijeme sa svojom suprugom na način koji ih je oboje godinama uveseljavao, Bill je došao na ideju da izradi stolicu/bicikl koji će omogućiti vožnju i osobama s poteškoćama u kretanju. Bill je napravio dizajn i odnio ga svom prijatelju koji je onda izradio bicikl koji ima jedno kolo straga, a dva sprijeda (tricikl), zajedno sa stolicom sa sigurnosnim pojasom i naslonom za noge.
Zahvaljujući ovom izumu Bill i Glad mogu nastaviti uživati u aktivnosti koju su cijeli život voljeli i zajedno provodili. U videu možete vidjeti njihovu priču u kojoj Bill govori kako mu za suprugu ništa nije teško učiniti te se na neki način osjeća počašćen što joj se ima priliku odužiti za sve ono što je ona činila za njega svih godina.