Kontakt  •   © Lajk 2021

Odlučio je pobjeći od kuće, policajac je ostao u šoku kad je vidio njegovu sobu

Odlučio je pobjeći od kuće, policajac je ostao u šoku kad je vidio njegovu sobu
7K
Reddit
Kad je 13-godišnji Cameron Simmons iz SAD-a nazvao policajca Gaetana Acerra i rekao mu da planira pobjeći od kuće, policajac je odlučio odmah doći i pogledati u kakvim uvjetima živi te pokušati saznati pravi razlog. Dječak je rekao da se posvađao s majkom te da ne želi više živjeti s njom, no tek kad je ušao u njegovu sobu, vidio je da je dječak u većim problemima nego što je mislio.
Činilo se kako mu je majka upala u teške financijske poteškoće nakon što su se doselili iz Teksasa. Policajac je znao da mora nešto poduzeti. Acerra se nakon nekoliko tjedana vratio na istu adresu, no ovaj put s radnim stolom, stolicom, televizorom i velikim krevetom za Camerona. Donio mu je i igraću konzolu koju je netko donirao nakon što je čuo za Cameronov slučaj.

"Dirnulo me ono što sam vidio. Htio sam mu dati te male stvari zbog kojih je on sad sretnije dijete. Nisam to učinio kako bih izašao u novinama nego zato što sam mogao. Bila je to ispravna stvar i mislim da bi ljudi trebali češće pomagati jedni drugima.", ispričao je policajac Gaetano Acerra.

Najnovije