Ovi glumci su bili toliko loši zajedno da su skoro uništili odlične filmove

Ovi glumci su bili toliko loši zajedno da su skoro uništili odlične filmove
60K
Kemija je tu ili nije tu, nema sredine. Ponekad ekipa koja odrađuje casting za filmove odradi toliko loš posao da ga nijedan režiser ne može popraviti. Ovo su filmski parovi između kojih jednostavno nije bilo nikakve kemije i to se moglo osjetiti u svakoj sceni.

#1 Daenerys and Jon (Game of Thrones, 2011–2019)

Daenerys and Jon (Game of Thrones, 2011–2019)
Daenerys i Jon jednostavno nikad nisu "legli" velikom dijelu fanova, pogotovo nakon njegove veze s Ygritte u kojoj se kemija nije mogla skriti s obzirom da su Kit Harington (Jon Snow) i Rose Leslie (Ygritte) par i u stvarnom životu.

#2 Ron and Hermione (Harry Potter and the Deathly Hallows, 2010)

Ron and Hermione (Harry Potter and the Deathly Hallows, 2010)
Nešto je čudno od samog početka u ovoj vezi koja je u knjigama funkcionirala, ali mnogi gledatelji su primijetili kako su na filmu mnogo intenzivnije scene Harryja i Hermione nego one između Rona i Hermione.

#3 Katniss and Peeta (The Hunger Games, 2012–2015)

Katniss and Peeta (The Hunger Games, 2012–2015)
Iako su oboje dobri glumci, kemije nema. Jedan kritičar ovako je to opisao: Žao mi je, ali između njih nema nikakve romantike. Pa ona ga gleda kao izgubljenog psića, a ne ljubavnika.

#4 Carl and Allison (Yes Man, 2008)

Carl and Allison (Yes Man, 2008)
Jim Carrey i Zoey Deschanel zanimljivo izgledaju zajedno, ali za čitavo vrijeme trajanja filma kao da se moglo osjetiti da oboje žele da ljubavne scene što prije završe.

#5 Aquaman and Mera (Aquaman, 2018)

Aquaman and Mera (Aquaman, 2018)
Sam film nije oduševio kritičare, a dobar dio njih okomio se na površnu ljubavnu priču glavnih likova između kojih se u nijednom trenutku, čak ni za vrijeme epskog poljupca ispod mora, nije pojavila iskra.

#6 Owen and Claire (Jurassic World, 2015)

Owen and Claire (Jurassic World, 2015)
"Jedan od najdrvenijih poljubaca na filmu ikad" komentar je na ljubavnu scenu između Chrisa Pratta i Bryce Dallas čiji se likovi, nakon početnog neslaganja, na kraju zaljube. Samo gledatelji nekako ne povjeruju u to.

#7 Mary Jane and Peter (Spider-Man, 2002–2007)

Mary Jane and Peter (Spider-Man, 2002–2007)
Spidermanova ljubavna priča jedna je od ljepših kada se čitaju stripovi. Nema te prepreke koja je mogla zaustaviti njegovu ljubav prema Watsonici, ali glavni glumci jednostavno to nikad nisu prenijeli na film gdje stalno izgledaju kao samo dobri prijatelji. Uvriježeno mišljenje kako su Andrew Garfield i Emma Stone mnogo bolja kombinacija.

#8 Trinity and Neo (The Matrix, 1999–2003)

Trinity and Neo (The Matrix, 1999–2003)
Između Reevesa i Moss stalno je vibra kao da su brat i sestra, nema nikakve ljubavne iskre.

#9 Daisy and Jay (The Great Gatsby, 2013)

Daisy and Jay (The Great Gatsby, 2013)
Leo DiCaprio i Carey Mulligan odlično izgledaju skupa, ali u čitavom dugačkom filmu nemaju niti jednu zajedničku scenu koja je upečatljiva.

#10 Anna and Alexei (Anna Karenina, 2012)

Anna and Alexei (Anna Karenina, 2012)
Jedna od stvari koju su gotovo svi kritičari Ane Karenjine istakli je da između Keire Knightley i Aarona Taylor-Johnsona nije bilo baš nikakve kemije. Pogotovo kad se uzme u obzir da je riječ o fatalnoj ljubavi na prvi pogled.

Najnovije