18 malo poznatih, a vrhunskih filmova koje ćete pogledati i ostati oduševljeni

18 malo poznatih, a vrhunskih filmova koje ćete pogledati i ostati oduševljeni
40K
Ako ste normalna osoba koja 120 minuta provede birajući film i onda zaspe nakon 4 minute, večeras je možda prilika da promijenite ovu praksu. Za vas smo odabrali 10 odličnih filmova koje još večeras možete pogledati na Netflixu.

Cargo

Cargo
Rotten Tomatoes ocjena: 88%

Nakon što je zapeo u Australiji nakon velike pandemije, zaraženi otac traži novi dom za svoju malenu kćer.

Stowaway

Stowaway
Rotten Tomatoes: 76%

Tročlana posada putuje na Mars i suočava se s nemogućim izborom nakon što jedan član ugrozi misiju.

The Guest

The Guest
Rotten Tomatoes: 91%

Bivši vojnik predstavlja se obitelji svog ubijenog suborca kao njegov veliki prijatelj. Nakon što ga prime u svoj dom, niz "slučajnih" smrti povezuje samo jedna stvar - vojnik je bio u blizini.

Founder

Founder
Rotten Tomatoes: 81%

Istinita priča o tome kako je Ray Croc upoznao Maca i Dicka McDonalda te od njihovog malog biznisa s hamburgerima stvorio najveći lanac brze prehrane na svijetu.

The Clovehitch Killer

The Clovehitch Killer
Rotten Tomatoes: 78%

Savršeni život obitelji iz SAD-a razrušen je nakon što Tyler pronađe niz uznemirujućih fotografija koje su u vlasništvu njegova oca i počne sumnjati da je odgovoran za ubojstvo 13 djevojčica.

Bad Trip

Bad Trip
Rotten Tomatoes: 76%

Dva prijatelja na putovanju u New York doživljavaju razne avanture u ovoj odličnoj komediji s elementima dokumentarca u kojima su prikazane snimke sa stvarnih skrivenih kamera.

Mindhorn

Mindhorn
Rotten Tomatoes: 92%

Glumac koji je jednom glumio Mindhorna, popularnog filmskog odvjetnika, sada mora raditi s policijom kako bi razriješio slučaj serijskog ubojice koji želi pričati samo s Mindhornom - za kojeg je uvjeren da je stvarna osoba.

Hush

Hush
Rotten Tomatoes: 93%

Gluha spisateljica povukla se u šumu kako bi živjela u miru i sada se mora boriti za život u tišini kada se maskirani ubojica odjednom pojavi na njenom prozoru.

The Willoughbys

The Willoughbys
Rotten Tomatoes: 91%

Uvjereni da bi se mogli sami odgajati, djeca Willoughbys smišljaju plan kako poslati svoje roditelje na duži odmor.

Black Sea

Black Sea
Rotten Tomatoes: 80%

BIvši kapetan podmornice uzima vrlo riskantan posao te se uputi u dubine Crnog mora tražiti podmornicu u kojoj se navodno nalaze stotine kilograma zlata.

The Master

The Master
Rotten Tomatoes: 84%

Mornarički časnik vraća se kući nakon službe, nemiran i nesiguran što želi raditi, a onda upoznaje karizmatičnog vođu kulta...

A Single Man

A Single Man
Rotten Tomatoes: 86%

Profesor engleskog jezika godinu dana nakon smrti svog dečka više nije u stanju nositi se s tipičnim životom u Los Angelesu šezdesetih godina prošlog stoljeća.

Small Town Crime

Small Town Crime
Rotten Tomatoes: 79%

Kad bivši policajac i alkoholičar pronađe tijelo mlade žene, postaje opsjednut pronalaskom njenog ubojice. Na tom putu stavlja na kocku svoj život, ali i živote članova svoje obitelji.

Uncorked

Uncorked
Rotten Tomatoes: 91%

Mladić izaziva šok kod svog oca kad mu odluči priznati da želi graditi karijeru kao sommelier umjesto da preuzme obiteljski grill restoran.

A Ghost Story

A Ghost Story
Rotten Tomatoes: 91%

Muškarac koji je nedavno preminuo vraća se na ovaj svijet kao duh kako bi utješio svoju ženu. Međutim, saznaje da je kao duh zapeo u vremenu i može samo pasivno promatrati kako se život nastavlja odvijati bez njega...

Midnight Special

Midnight Special
Rotten Tomatoes: 83%

Vlada i skupina vjerskih fanatika proganja čovjeka i njegovog sina koji posjeduje supermoći...

Mission of Honor

Mission of Honor
Rotten Tomatoes: 86%

Poljski vojnik mora napustiti svoje predrasude i boriti se u britanskoj avijaciji tijekom Drugog svjetskog rata kako bi spasio Veliku Britaniju, ali i svoju rodnu Poljsku od njemačkih trupa.

Layer Cake

Layer Cake
Rotten Tomatoes: 80%

Diler kokaina iz Londona smišlja plan kako napustiti svoj kriminalni životni stil. Međutim, da bi stvorio novi život mora dovršiti komplicirane poslove koji uključuju i otmicu kćeri svog rivala te se u filmu prati uzbudljiva priča puna dobro smišljenih dvostrukih prevara i preokreta.

Najnovije