Par iz Osijeka traži dečke iz Splita koji su im pomogli: Vozili smo bebu na hitnu...

Par iz Osijeka traži dečke iz Splita koji su im pomogli: Vozili smo bebu na hitnu...
4K
Facebook stranica Prometne zgode i nezgode objavila je molbu obitelji iz Osijeka koja traži dva mladića iz Splita koji su im pomogli. Naime, kako piše obitelj prošli petak su jurili s bebom iz Kaštela u bolnicu na Firule i dva mladića su primjetila da je nešto hitno i pomogli su im raščistiti put kako bi što sigurnije stigli budući da oni ne poznaju teren najbolje. Momci voze Bmw x5 predzadnja linija. Boja tamnosiva.
Registracija je bila Splitska, A od brige za bebu ljudima je promakla njihva registracija, a sad bi im se željeli zahvaliti. Ako poznajete momke o kojima bi se moglo raditi, javite se na Prometne zgode i nezgode.
"Svaka čast momcima lijepa gesta djetetu sve najbolje", Predivno od njih ali i od vas što ste ih se sjetili i pohvalili ovako javno, nadam se da ćete pronaći te osobe ", "Napokon da se nesto dobro procita bravo svaka cast" samo su neki od komentara ispod ove objave koju prenosimo u cijelosti.

Postovani
Molim Vas da svi ovo podijelite.
Mi smo iz Osijeka.
Trazimo dva mladica koji su nam u prosli petak cistili put u prometu kroz splitsku prometnu guzvu do Firula gdje smo bebu vozili na hitnu, da se deckima zahvalimo.
Skuzili su nas u Kastelama da jurimo pod sva 4 zmigavca i pitali nas na semaforu sto je, kad sam im rekao cistili su nam put ispred nas. Vozilo je Bmw x5 predzadnja linija. Boja tamnosiva.
Registracija je bila Splitska, ali od brige za bebu nismo zapamtili registraciju.
Hvala puno unaprijed svima
Roditelji Sanja i Mirko Pešić.

Najnovije