12 stereotipa koje smo naučili iz američkih filmova, a koji nemaju veze s istinom

12 stereotipa koje smo naučili iz američkih filmova, a koji nemaju veze s istinom
18K
Na Redditu je pokrenuta zanimljiva tema o stereotipima koje svakodnevno gledamo u američkim filmovima i komentari ne prestaju pristizati.

Korisnici iz raznih zemalja otkrivaju stvarnu sliku svakodnevnog života u njihovim državama i ona nije nimalo nalik onome što su nas filmovi naučili!

Izdvojili smo 12 najvećih stereotipa i komentara koju su ih srušili!

Američki tinejdžeri

Američki tinejdžeri
Ne, ne izgledaju kao tridesetogodišnjaci. Također, srednje škole nisu neko veliko sretno mjesto na kojem se samo dijele pozivnice za partyje na bazenima i većina učenika ne voli ići u njih.

Japan

Japan
Nije sve high-tech i nisu svi programeri. Nismo stalno obučeni u kimono, ne jedemo sushi dok gledamo anime...

Indija

Indija
Zaboravite na tipove koji sviraju zmijama na svakom uglu. Ne pričamo engleski kao da smo napušeni i slušamo i drugu glazbu osim tradicionalne indijske!

Ujedinjeno Kraljevstvo

Ujedinjeno Kraljevstvo
Ne, velika većina nas ne pije čaj u 5 iz kineskog porculana. Društvo nam se ne dijeli samo na uštogljene rođake kraljice i "šljam" koji priča cockney engleski.

Australija

Australija
Koale i klokani nam nisu domaće životinje. Upravo suprotno- klokan može bez problema ubiti čovjeka, a koala će se popiškiti po vama u 90% slučajeva!

Njemačka

Njemačka
Molimo vas da prestanete misliti da su Nijemci uvijek zlikovci! Znamo da nam prošlost ne ide u prilog, ali dokad će uvijek za glavne negativce biti birani njemački glumci?!

Kanada

Kanada
Naša država je puno više od zaleđene tundre s pokojom kolibom u koju Amerikanci mogu pobjeći kada idu tražiti smisao života ili kada bježe od zakona...

Meksiko

Meksiko
Kada prijeđete meksičku granicu, okoliš ne izgleda kao da ste upotrijebili sepiu!

Egipat

Egipat
Piramide i pustinja nisu sve što imamo. Dapače! Većina nas živi u gradovima uz Nil, a pustinju nismo posjetili niti turistički...

Brazil

Brazil
Ne volimo svi karneval, nismo ludi za sambom i žene nam ne hodaju gole već smo, zapravo, dosta konzervativna država!

Francuska

Francuska
Ne gleda svaki prozor na Eiffelov toranj ili na vinograde Provanse. Nećete sjediti u parku dok vam stranac prilazi s vašim portretom na komadiću papira jer je, eto, umjetnička duša, a vi ste ga inspirirali i ne, neće vam se ponuditi da vas provede po Parizu!

Švicarska

Švicarska
Nije nam svaka zgrada banka i nismo svi bankari!