Ova mačka obožava se voziti, pa joj je vlasnik napravio kacigu i sada je prava motoristica

Ova mačka obožava se voziti, pa joj je vlasnik napravio kacigu i sada je prava motoristica
3K
Reddit
Mačke su simpatične koliko i nepredvidljive. Moguće je da svi odabiremo iste karakteristike kada opisujemo mačju osobnost. Međutim, one su puno više od toga, ne postoji način da se predvidi ponašanje tih malih životinja. Uvijek će učiniti nešto novo da nas iznenade!
Ova priča započela je prije otprilike 6 godina. Rémy je želio udomiti mačku i s tom idejom na umu otišao je u sklonište za životinje. Među mnogim mačićima pronašao je Cathode koja je čim ga je ugledala prišla ravno do njega da ga pozdravi. Moglo bi se reći da je ona na neki način izabrala svog vlasnika.
Rémy se osjećao krivim što svojoj mački nije pružio ništa više od života u kući. Želio je da Cathode uživa na otvorenom jednako kao i on pa je odlučio napraviti korak dalje.
Isprva bi Rémy vodio Cathode samo u šetnju držeći je u naručju, vjerujući da će se na ovaj način osjećati sigurnije i ugodnije. Međutim, ubrzo je otkrio da ona sve više uživa u izletima. Ono što je započelo jednostavnom šetnjom, počelo je poprimati pravi zamah, a Rémyju nije trebalo dugo da shvati da je Cathode zapravo voli ekstremne sportove.
Oslanjajući se na svoje inženjerske vještine, Rémy je dizajnirao kacigu za Cathode s naočalama kako bi joj oči bile zaštićene, dok istodobno i dalje može uživati u vjetru u brkovima. Prvo je sastavio kalup od papira, a zatim ga je preoblikovao na računalu prije ispisa 3D verzije.

Najnovije