8 naizgled normalnih fotki koje kriju brutalne priče

8 naizgled normalnih fotki koje kriju brutalne priče
34K
Nemojte ovo čitati prije spavanja.

#1 Ovo je američki vulkanolog David A. Johnston

Ovo je američki vulkanolog David A. Johnston
Fotka je snimljena 18. svibnja 1980. godine. Samo 13 sati kasnije vulkan Sveta Helena je eksplodirao i ubio 57 ljudi, uključujući i Johnstona. Njegove posljednje riječi su bile: "Vancouver, Vancovuer, to je to!"

#2 Noćni klub Stationvu SAD-u

Noćni klub Stationvu SAD-u
Fotka je snimljena 10 minuta prije nego što je klub zahvatio požar koji je ubio 100 ljudi. Unutra nije bilo nikakve protupožarne zaštite i vatra se u 5 minuta proširila čitavim klubom.

#3 Air Force Flight 571 iz Urugvaja

Air Force Flight 571 iz Urugvaja
Fotka prikazuje preživjele putnike s leta 571 koji se srušio u Andama. Ekipa na fotki je nasmiješena, ali tamna tajna je da su u to vrijeme već postali kanibali kako bi preživjeli. Desno na fotki se nalazi ljudska kralježnica koja pripada putniku kojeg su pojeli.

#4 Na fotki su Franklin Delano Floyd i Suzanne Marie Sevakis

Na fotki su Franklin Delano Floyd i Suzanne Marie Sevakis
Fotka djeluje normalno, a slikana je nedugo nakon što je Franklin oteo Suzanne (svoju tadašnju pokćerku) te je odgojio kao svoju kćer. Završila je školu koristeći nekoliko pseudonima. 1988. godine napravio joj je dijete, a 1989. su se oženili koristeći lažna imena.

Suzanne je 1990. godine odlučila pobjeći sa sinom Michaelom, uspjela je, ali je kasnije te godine pronađena teško pretučena te je preminula u bolnici. Michael je otišao u udomiteljsku obitelj, a Floyd ga je oteo 1994. godine i od tada mu je sudbina nepoznata.

#5 Ovo je John Edward Robinson (u žutom džemperu)

Ovo je John Edward Robinson (u žutom džemperu)
Riječ je o serijskom ubojici, a na fotki drži malenu bebu čiju je mamu ubio prethodnog dana. Bebu je dao svom bratu tvrdeći da je posvojena, a brat je istinu saznao tek nakon 15 godina.

#6 Na fotki (desno) je Bart Whitaker

Na fotki (desno) je Bart Whitaker
Nekoliko sati nakon što je fotka snimljena platio je dvojici prijatelja da mu ubiju majku, brata i oca. Otac (koji je snimio fotku) je preživio i zbog njegovog zalaganja Bart nije osuđen na smrtnu kaznu već "samo" doživotnu.

#7 Ovo je Tyler Hadley

Ovo je Tyler Hadley
Nekoliko sati prije nego što je fotka snimljena ubio je svoje roditelje i zatim napravio tulum u kući. Njihova mrtva tijela skrio je ispod kreveta, a ovdje je doveo prijatelja u tu sobu.

#8 Otac i kći u gradu Omagh u Sjevernoj Irskoj

Otac i kći u gradu Omagh u Sjevernoj Irskoj
Fotka je snimljena samo nekoliko trenutaka prije čuvenog bombaškog napada u Omaghu 1988. godine. Bomba je bila u crvenom automobilu i ubila je fotografa, ali otac i kći su preživjeli!

Najnovije