Ovako bi izgledala Disneyjeva Zlatokosa u stvarnom životu; 28 godina nije šišala kosu!

Ovako bi izgledala Disneyjeva Zlatokosa u stvarnom životu; 28 godina nije šišala kosu!
5K
Instagram
Jeste li kad sanjali da imate dugu kosu kao što imaju princeze u bajkama? Pa, upoznajte Rapunzel iz stvarnog života kojoj se san ispunio. Angelica Baranova dolazi iz sela Pokosnoye u Rusiji. Ovo je njezina kosa bez ekstenzija ili bilo čega sličnog - jednostavno nije ošišala kosu od svoje pete godine!
Sve je počelo dok je Angelica još bila dijete i njezini roditelji nisu dopustili da ošiša kosu jer su vjerovali da ima veliku priliku pustiti je da raste, budući da je oduvijek bila tako gusta i zdrava. Angelica je čak pobijedila na natjecanju pod nazivom "Ruska pletenica" i dobila glavnu nagradu, a to je stan u Moskvi! Od tog ohrabrenja samo joj je dopustila da sve više raste.
Kosu pušta 28 godina i danas njom gotovo može brisati pod. Dobiva mnogo pažnje - ljudi joj prilaze na ulici, postavljaju hrpu pitanja, pa čak i pokušavaju dotaknuti njezinu prekrasnu kosu, zbog čega obično nosi marame i skriva kosu kad nije kod kuće.
Na pitanje kako se brine za tako dugu kosu, Angelica brigu o istoj ne smatra izazovom. Jednostavno je pere dvaput tjedno, dodaje malo kokosovog ili čičkovog ulja na nekoliko minuta, ispire ga, a zatim kosu ostavlja da se osuši na zraku.

Najnovije