10 najskupljih hotelskih soba na svijetu, pogledajte kako izgledaju i koliko koštaju

10 najskupljih hotelskih soba na svijetu, pogledajte kako izgledaju i koliko koštaju
9K
Osim ako niste ludo bogati, nemojte ni razmišljati o njima. Ali, ako vam treba motivacija za uspjeh, prepustite se mislima i uživajte. U tom slučaju koju biste odabrali?

10. The Royal Suite, Ujedinjeni Arapski Emirati

10. The Royal Suite, Ujedinjeni Arapski Emirati
Ovo je u hotelu Burj Al Arab u Dubaiju. Kao što samo ime govori, “The Royal Suite” je najskuplji apartman u hotelu, koji je podijeljen na odvojene dijelove za muškarce i žene. Nalazi se na 25. katu površine 780 četvornih metara s velikom blagovaonicom i knjižnicom.

Apartman ima posebno privatno dizalo. Vodi do mramornog stubišta i stupova ukrašenih 22-karatnim zlatom, uključujući tri 'kupaonice spa kvalitete' također s mramornim i zlatnim elementima. I naravno, privatno kino. Cijena: 24.000,00 $ po noćenju.

9. The Ritz-Carlton Suite, Japan

9. The Ritz-Carlton Suite, Japan
Ovaj apartman u The Ritz-Carlton Japan u Tokiju ima vibru "Istok susreće Zapad". Nalazi se na 53. katu površine 306 četvornih metara. Tu se nalaze dvije spavaće sobe i obje su s mramornim kupaonicama. Osim toga, gosti imaju besplatan pristup Club Loungeu, koji se nalazi na istom katu i jednostavan pristup jednom od najboljih kazališta i restorana u Tokiju. Cijena: 25.000,00 $ po noćenju.

8. The Royal Suite, Francuska

8. The Royal Suite, Francuska
Naravno, ne možemo govoriti o skupom životnom stilu, a da ne spomenemo "Grad svjetla". Ovaj apartman hotela Plaza Athenee u Parizu ima 450 četvornih metara, koji uključuju četiri spavaće sobe i dvije kupaonice. Jedna od njih ima jacuzzi i parnu kupelj. Ovaj apartman također ima potpuno opremljenu kuhinju i ured. Dizajn interijera je kombinacija klasičnog i modernog. Cijena: 26.000,00 $ po noći.

7. Villa La Cupola Suite, Italija

7. Villa La Cupola Suite, Italija
Ovo je predsjednički apartman s pet katova koji pokrivaju 566 četvornih metara. Najskuplje mjesto za boravak u Westin Excelsior Rimu. Ima sedam spavaćih soba, privatni vinski podrum, privatnu kupolu i privatno kazalište. Također ima i privatno dizalo koje se otvara u privatni prostor za fitness. Uz toliko privatnih stvari, ovaj apartman košta 30.000,00 dolara po noći.

6. Sky Villa Suite, SAD

6. Sky Villa Suite, SAD
Ovaj apartman Palms Casino Resorta u Las Vegasu nalazi se na 30. katu i pokriva 836 kvadrata. Privatno stakleno dizalo, grijani bazen, privatna soba za masažu, teretana i glavna spavaća soba koja posjetitelju pruža panoramski pogled od 360 stupnjeva na “Grad grijeha” na dvokatnoj terasi svojevrsno nadoknađuje potrošeni novac. Terasa se, naravno, može pretvoriti, u noćni klub sa kompletnim stereo sustavom za surround zvuk. A dostupni su im i batleri. Cijena: 35.000,00 $ po noćenju.

5. The Penthouse Suite, Francuska

5. The Penthouse Suite, Francuska
Ova soba je u poznatom gradu Cannesu, u hotelu Martinez. Apartman se prostire na 300 četvornih metara na sedmom katu. Ima velike luksuzne spavaće sobe, i kupaonice koje su obrađene mramorom. A imate i privatnog batlera i privatnu terasu od 300 četvornih metara s koje se pruža nevjerojatan pogled na zaljev Cannes. Cijena: 37.500,00 $ po noćenju.

4. The Maharaja’s Pavillion, Indija

4. The Maharaja’s Pavillion, Indija
Ovo je najskuplje mjesto za boravak u cijeloj Aziji. Predsjednički apartman veličine 1500 kvadrata i privatnim batlerom, nalazi se u palači Raj gdje su njegova četiri kata povezana posebnim liftom. 4. kat je krovna terasa i spa centar. 3. je blagovaonica. Muzej sa zidovima ukrašenim zlatnim listićima
je na drugom katu. A prvi kat je privatni bar i salon. Cijena: 45.000,00 $

3. Ty Warner Penthouse, SAD

3. Ty Warner Penthouse, SAD
Ovaj apartman od 400 kvadrata na 52. katu Four Seasonsa u New Yorku najskuplji je apartman u SAD-u i jasno nam je zašto. Ima stropove katedrale od 7 metara, brončane lustere, a ukrašen je 22-karatnim zlatom. Apartman ima televizore koji mogu primati bilo koji kanal na svijetu, neograničene globalne pozive, osobnog trenera, osobnog batlera i privatnog vozača. O pogledu na Central Park da i ne govorimo. Cijena: 50.000,00 $ po noćenju.

2. The Royal Villa, Grčka

2. The Royal Villa, Grčka
Ova vila smještena je na plaži Grand Resort Lagonissi u Ateni. Veličine je 410 četvornih metara i ima i privatni vrt od 650 četvornih metara. Nadalje, naravno ima grijane podove, mramorne kupaonice, usluge batlera, privatni prostor za masažu i klavir s pijanistom. Osim toga, tu su i dva grijana privatna bazena – vanjski i jedan unutarnji. Cijena: 50.000,00 $ po noćenju.

1.Royal Penthouse Suite, Švicarska

1.Royal Penthouse Suite, Švicarska
Nalazi se na 8. katu hotela Wilson u Ženevi. Ovo je najskuplji i ujedno najveći hotelski apartman bilo gdje na svijetu. Evo što sve ima u ovom golemom apartmanu od 1670 kvadrata: Postoji veći broj glavnih spavaćih soba, blagovaonica za 26 osoba, sala za sastanke, medijski centar, soba za biljar i terasa od 160 četvornih metara s teleskopom. Također ima rijedak 103-inčni Bong i Olufsen televizor ravnog ekrana. I ostale najsuvremenije uređaje, originalna umjetnička djela, sustav za detekciju pokreta, neprobojne prozore, blindirana vrata, pa čak i privatni zaštitarski tim. Cijena: 80.000 dolara po noći.

Najnovije