Pernarova suputnica na Karibima piše blog o njemu: Boji se deterdženta, misli da će ga pasta ubiti

Pernarova suputnica na Karibima piše blog o njemu: Boji se deterdženta, misli da će ga pasta ubiti
88K
Kanađanka koja plovi brodom Karibima i kojoj se pridružio Ivan Pernar piše blog, a svoju posljednju objavu u potpunosti je posvetila svom novom suputniku.

Tekst se brzinom munje proširio društvenim mrežama, u cijelosti ga možete pročitati ovdje, a ispod vam donosimo najbolje dijelove.
Engleski je četvrti jezik koji priča i ponekad ne baš najbolje. Prvi tjedan me zvao Leslie (vlasnica broda se zove Lexie). Ali sladak je, ja njega zovem "hunny", a on mene "hunny bunny".
"Ivan ima pažnju zlatne ribice, ako ga ostavim samog 60 sekundi on MORA uzeti mobitel u ruke. Inteligentan je, ali strašno nefokusiran i ovisan o mobitelu"
Odvela sam ga na ronjenje na dah. Dok sam ga snimala bio je zainteresiran, ali čim je kamera ugašena samo je otišao na plažu i dosađivao se. Jedini cilj je bio da snimku što prije objavi na Facebooku.
"Svaka luda priča u njegovoj glavi počinje s "jednom sam vidio video o"... Boji se deterdženta za suđe i ne želi jesti s površina koje su očišćene. Boji se zubne paste i izbjeljivača. Živi zalijepljen za svoj mobitel od 0 do 24, ali uvjerava me da ću od svoga dobiti rak i miče ga što dalje od sebe. Misli da se od zubnih plombi umire"
"Pomagao mi je popraviti motor, ali nakon nekoliko sekundi je zaboravio što radi i stavio je filter pun dizela na stol, a gorivo je prolio po čitavoj kuhinji i hladnjaku. Još ne mogu izbaciti smrad dizela iz hladnjaka"
Jučer smo palili vanbrodski motor i rekla sam mu da drži konop dok mu ne kažem da ga pusti. Rekla sam mu to jasno i glasno, on odgovara ok. Nakon 10 sekundi pusti konop i motor se ne upali, a mi plutamo na pučini po snažnom vjetru. Pitam ga zašto je pustio konop, a on kaže da je morao nešto provjeriti na mobitelu"