Photoshop trol koji ispunjava želje klijenata na svoj način, ponovno nas je oduševio

Photoshop trol koji ispunjava želje klijenata na svoj način, ponovno nas je oduševio
12K
Sigurno ste već čuli za Jamesa Friedmana, photoshop majstora koji prima zahtjeve svojih klijenata. Ako niste, dozvolite da vas upoznamo s ovom legendom.

James Friedman dobiva tisuće zahtjeva za photoshopom kofje onda na svoj osebujan način i odradi. Postao je poznat po tome što zahtjeve shvaća previše doslovno, naravno sve s ciljem nasmijavanja ekipe na internetu i vrlo su velike šanse da ste već nekad naletjeli na njegove fotke.

Imali smo i mi na Lajku neke njegove ranije uratke, a sad vam donosimo najnovije bisere iz njegove kolekcije.

#1 Zamolila ga je da se riješi sunca s njenog lica

Zamolila ga je da se riješi sunca s njenog lica

#2 "James, možeš li mi pomoći? Izgleda kao da mi nedostaje jedna ruka?" "Evo, sad izgleda kao da nešto skrivaš iza leđa."

"James, možeš li mi pomoći? Izgleda kao da mi nedostaje jedna ruka?" "Evo, sad izgleda kao da nešto skrivaš iza leđa."

#3 "James, možeš li pomaknuti ovu ogradu s fotke?" "Naravno!"

"James, možeš li pomaknuti ovu ogradu s fotke?" "Naravno!"

#4 Zamolile su ga da se riješi viška nepotrebnih stvari s fotke, tako je i učinio.

Zamolile su ga da se riješi viška nepotrebnih stvari s fotke, tako je i učinio.

#5 Zamolio ga je ako može napraviti da grad bude malo više u fokusu. Što je tražio, to je i dobio.

Zamolio ga je ako može napraviti da grad bude malo više u fokusu. Što je tražio, to je i dobio.

#6 Ovaj dečko ipak nije bio zadovoljan odabirom kravate na ovo odijelo pa je zatražio ako mu može kravatu promijeniti u crnu. James je zamijenio uzorke kravate i sakoa.

Ovaj dečko ipak nije bio zadovoljan odabirom kravate na ovo odijelo pa je zatražio ako mu može kravatu promijeniti u crnu. James je zamijenio uzorke kravate i sakoa.

#7 Ovom dečku se činila čudna poza kojom je zagrlio svoju djevojku oko kukova pa je zamolio Jamesa da to sredi. James je, kao i uvijek, oduševio svojom idejom.

Ovom dečku se činila čudna poza kojom je zagrlio svoju djevojku oko kukova pa je zamolio Jamesa da to sredi. James je, kao i uvijek, oduševio svojom idejom.

#8 Ova cura voli ovu svoju fotku, ali misli da bi izgledala bolje kad bi na njoj bio i vodopad i malo zelenila. James je priskočio u pomoć.

Ova cura voli ovu svoju fotku, ali misli da bi izgledala bolje kad bi na njoj bio i vodopad i malo zelenila. James je priskočio u pomoć.

#9 Djevojka je zatražila da riješi ovu situaciju jer izgleda kao da joj miluju grudi, James je i njoj pomogao.

Djevojka je zatražila da riješi ovu situaciju jer izgleda kao da joj miluju grudi, James je i njoj pomogao.

#10 Ovaj dečko je primjetio da mu zbog jako bijele košulje zubi izgledaju žuti, James mu je naravno pomogao da to više ne bude tako.

Ovaj dečko je primjetio da mu zbog jako bijele košulje zubi izgledaju žuti, James mu je naravno pomogao da to više ne bude tako.

#11 Momci su zaželjeli munju na fotki.

Momci su zaželjeli munju na fotki.

#12 Zatražila je da pozadina izgleda strašno. Mislimo da su se svi prestrašil i osjetili grč u želudcu kad su pročitali natpise o krizi na tržištu rada, visokoj cijeni goriva, visokoj cijeni nekretnina..

Zatražila je da pozadina izgleda strašno. Mislimo da su se svi prestrašil i osjetili grč u želudcu kad su pročitali natpise o krizi na tržištu rada, visokoj cijeni goriva, visokoj cijeni nekretnina..

#13 Djevojka je krivo okrenula broj jedan pa je htjela da James popravi kako bi svi bili sigurni da ima 17 godina, James je ispravio jedinicu, ali ona sada ima 71 godinu 😄

Djevojka je krivo okrenula broj jedan pa je htjela da James popravi kako bi svi bili sigurni da ima 17 godina, James je ispravio jedinicu, ali ona sada ima 71 godinu 😄

#14 Ovo je bend koji svira hard rock i željeli su izgledati malo više kao metalci, to su i dobili.

Ovo je bend koji svira hard rock i željeli su izgledati malo više kao metalci, to su i dobili.

Najnovije