7 činjenica o poznatim filmovima koje će vas sigurno iznenaditi

7 činjenica o poznatim filmovima koje će vas sigurno iznenaditi
20K
Ova zanimljive činjenice o poznatim hollywoodskim filmovima mogli bi vas itekako iznenaditi i otkriti vam detalje koje sigurno niste znali. 🙂

Sam u kući

Sam u kući
U jednom trenutku Kevin gleda fotografiju cure starijeg brata te reagira kiselom facom. Redatelj Chris Columbus nije htio koristiti glumicu za ulogu te djevojke, umjesto toga su dječaka obukli i sredili da izgleda kao ne baš atraktivna djevojčica.

Društvena mreža

Društvena mreža
U jednoj sceni u filmu o nastanku Facebooka, Mark Zuckerberg za svoj profil koristi pseudonim Tyler Durden. Tyler je zapravo lik iz filma "Klub boraca", čiji je redatelj, kao i kod "Društvene mreže", David Fincher.

Avatar

Avatar
Životinjski zvukovi u filmu "Avatar" posuđeni su iz drugog filmskog blockbustera - Jurskog parka.

Brodolom života

Brodolom života
Na početku filma Hanksov lik izgleda kao prosječan muškarac, no to se mijenja nakon što završi na pustom otoku. Kako bi sve izgledalo što uvjerljivije, pauzirali su snimanje filma na godinu dana kako bi Tom Hanks imao vremena za skidanje preko 20 kg te "uzgajanje" kose i brade.

Titanic

Titanic
Jeste li znali da je glumac Billy Zane u "Titanicu" zapravo nosio periku? On zapravo ima slabu kosu, za razliku od Roseinog umišljenog zaručnika iz filmskog klasika.

Nož u leđa

Nož u leđa
Glumac Christopher Plummer je zapravo stariji od glumice koja je u ovom filmu glumila njegovu majku. On ima 90 godina, ona 84.

Birds of Prey i emancipacija famozne Harley Quinn

Birds of Prey i emancipacija famozne Harley Quinn
U jednoj sceni se na zidu pojavljuje tjeralica s Harleyevim kolegom iz "Odreda otpisanih". Harley u jednom trenutku pogleda u Boomerangovu fotku i kaže "Hej, znam ovog lika!"

Najnovije