Čokoladni orgazam uskoro stvarnost

Čokoladni orgazam uskoro stvarnost

OVISNICI o čokoladi i seksu mogli bi napokon doći na svoje. Ako je vjerovati dr. Trudy Barber, za nekoliko godina u trgovinama će se moći kupiti čokolada koja pruža orgazmičke užitke.

Na Europskoj seksološkoj konferenciji održanoj nedavno u Brightonu prezentirani su utjecaji modernih tehnologija na budućnost seksa. Seksologinja dr. Trudy Barber tako je najavila da će za otprilike pet godina u prodaji biti čokolade koje pomažu ženama i muškarcima da dožive orgazmičku ugodu bez seksa.

Takve će čokolade sadržavati visoke razine fenil etilamina, kemikalije koju tijelo oslobađa za vrijeme seksa pa će konzumacija takve čokolade, prema tvrdnjama dr. Barber, imati učinak sličan orgazmu.

Obične čokolade sadržavaju oko 660 mg fenil etilamina, koji je sličan dopaminu i adrenalinu, supstancama koje pojačavaju tjelesne osjete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Orgazmička čokolada nije jedina tehnološko-seksualna inovacija predstavljena na konferenciji. Dr. Barber predvidjela je da će se u bližoj budućnosti pod kožu moći ugraditi mikro-čipovi koji će detektirati nevjeru.

Naime, takvi bi mikro-čipovi precizno mjerili vremenske promjene tjelesne temperature, koje će otkrivati je li osoba imala seksualne odnose u određeno vrijeme.

"Način na koji seksualno interagiramo s tehnologijom drastično će se promijeniti. Neke od ideja su posve nove i još su u laboratorijskoj fazi." - zaključila je svoje predavanje dr. Barber.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara