mles Diskutant #10716

Broj postova: 63
|
...ima li tko kakav prijedlog!?...unaprijed hvala!
|
|
vrh |
 |
 |
|
|
|
someone Diskutant #11572

Broj postova: 5283
|
moj kvart (oko Vjesnika, pa prema jugu i okolo):
Savski Podrum, odmah kraj Movie puba, dakle kod križanja Prisavlja i Savske. Sve moguće sa žlicom.
I u Movie pubu imaju odlične gablece prek dana po pristupačnim cjenama, a jako je ugodan prostor i glazba. (prek dana).
Marijino zvono, pored telke, ispod Močvare. svega i svačeg, ko voli fileke, grah, sarmice u vinovoj lozi..
Pri zvoncu, odmah kad s autoputa skreneš u Vrbik. Mesa. Mesa. Mesa. do iznemoglosti.
Bačvica, križanje Savske i Selske (prek puta tramvajske stanice Studenski dom St. Radić). Odličan roštilj i odojak (zimi je nutra malo opskurno)
Maslina, prek puta boćarskog doma, dobre pizze, solidna tjestenina.
Pivnica Balun, odmah uz boćarski. Klasična ponuda jedne pivnice.
|
|
vrh |
 |
 |
|
zakomi Diskutant #11266

Broj postova: 371
|
quote Originalni post by MLes:
...ima li tko kakav prijedlog!?...unaprijed hvala!
možda se ne odnosi baš točno na temu, ali se sigurno odnosi na ono "dobro jesti u zagrebu".
vodili su me na jedno fenomenalno mjestu u zagrebu, koje baš nije jeftino ali se definitivno isplati .... najbolji doručak koji sam jeo ... panini u kaptol centru. dramica! cijene doručka (razlnoliki meniji) se kreće od 20 do 45 kuna ....
|
|
vrh |

|
 |
|
|
|
|
|
fixxxer Diskutant #573

Broj postova: 9165
|
quote moj kvart (oko Vjesnika, pa prema jugu i okolo):
kako se zove ona poznata cevabdzinica u cvjetnom?
|
|
vrh |
 |
 |
|
|
|
someone Diskutant #11572

|
quote Originalni post by FIXXXER:
[> moj kvart (oko Vjesnika, pa prema jugu i okolo): [/>kako se zove ona poznata cevabdzinica u cvjetnom?
mislim da se zove Pečenjara Cvjetno, ali nije više kao što je nekad bila. ne volim kad mi ćevape sviraju u onim malim blokićima po 4 komada, pa ispadne neka mutacija pljeskavice i ćevapa.
Bolje otić na igralište NK Save i najest se pravog roštilja.
|
|
vrh |
 |
 |
|
|
|
mles Diskutant #10716

Broj postova: 63
|
nemam bas neku naviku hodanja po resticima, no neugodno je kad ti dodju kakvi kvazi gosti i ocekuju da ces ih odvesti na neki nezboravni lunch, a ne znas kak ces i bez toga krpati s lovom do kraja mjeseca..
..cevapi: tresnjevacki plac!..inace ima dolje nize od placa prema remizi (na stanici kod nehajske) neki dosta ok restic (nemogu se sjetit imena ..), uglavnom..prek puta kineskog..a namjenjen za klasu tanjeg novcanika
|
|
vrh |
 |
 |
|
bubby Diskutant #10602

Broj postova: 945
|
da se ja i moj kolega ukljucimo u raspravu,sto se tice cevapa mislimo da su oni najbolji u cingacu na borongaju.za one koji ne znaju extralarge cevapi i ko uzme veliku porciju tesko da je moze pojesti.
|
|
vrh |
 |
 |
|
someone Diskutant #11572

|
quote Originalni post by bubby:
da se ja i moj kolega ukljucimo u raspravu,sto se tice cevapa mislimo da su oni najbolji u cingacu na borongaju.za one koji ne znaju extralarge cevapi i ko uzme veliku porciju tesko da je moze pojesti.
ako si već na borongaju, probaj roštilj na ravnicama, u restoranu kraj teniskih (i ostalih) terena, mislim da se zove MZ. mrkli mrak!
|
|
vrh |
 |
 |
|
keanu Diskutant #10856

Broj postova: 1381
|
Bio sam samo jednom na Borongaju (kod vojarne). Cevapi su zbilja fenomenalni!
|
|
vrh |
 |
 |
|
|
|
|
|
mali_mish Diskutant #16448

Broj postova: 38588
|
Citat [Sparrow]
Da li te interesira dobra i jeftina klopa malo izvan Zagreba u smjeru Sesveta tj. Sesvetskog kraljevca?
Tamo imaš odličnu Tavernu ili ti restoran Kraljevec. Ambijent je
starinski (posavski), klopa obilna i uskusna, konobari jako ljubazni.
Tamo idem najvjerojatnije na doček Nove, atmosfera je luda.
tam smo imali sestrinu svadbu.. i krstitke klincima.. nije lose tam..
|
|
vrh |

|
 |
|
zjenica_oka Diskutant #176749

Broj postova: 8286
|
u skalinskoj leonardo - jeftino a ukusno 
|
|