|
|
|
|
melankol. Diskutant #467338

Broj postova: 18993
|

ček ne kužim. ekran ti je uvećan non stop. nije ono zumiranje sa prstima?
|
|
vrh |
 |
 |
|
tashaPssBanirana Diskutant #553832

Broj postova: 330
|
Citat [melankol.]

ček ne kužim. ekran ti je uvećan non stop. nije ono zumiranje sa prstima?
ne nije s prstima.da ekran mi je konstantno uvecan,,funkcije rade....ali mi je ekran na neki meni nepoznat nacin sam se "zumirao" i totalno se snaci ne mogu...neki kruzic mi se pojavljuje u gornjem lijevom kutu,,,ali svi moji pokusaji ,i resetiranje i gasenje nisu urodili plodom...cak sam uspoređivala funkcije zumiranja sa iPhonom od frenda...da pokusam na njegovom naci postavku da smanjim to...ali bezuspjesno,,,
|
|
vrh |
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iwanchek112 Diskutant #581593

Broj postova: 12890
|
Citat [Durden]
jel radi nekom ibluenova na os 4
Drrr-Mrrr
nisam updejta jer još nema Jailbrake za OS4 3.1.3 firmawre..!
|
|
vrh |
 |
 |
|
beeeeeee Diskutant #497098

Broj postova: 5
|
Dali netko zna u čemu je kvaka oko zamrzavanja tel.
kupil sam / LG arena KM 900/ ali mi se već nekolko puta zamrznul,jedino kaj onda mogu je da izvadim bateriju i ponovo ukljućim...
|
|
vrh |

|
 |
|
Durden Diskutant #14148

Broj postova: 49857
|
Citat [iwanchek112]
nisam updejta jer još nema Jailbrake za OS4 3.1.3 firmawre..!
imaš jailbreak za sve osim za najnoviji os 4.0.2
za njeg još nema
Drrr-Mrrr
|
|
vrh |

|
 |
|

|
Citat [Durden]
imaš jailbreak za sve osim za najnoviji os 4.0.2
za njeg još nema
Drrr-Mrrr
hmm..ja gleda ima tjedan dana i lik veli na utubeu koje sve to radi,da nema još ako imaš imaš iPhone 3.1.3 firmware...sad...čim ti kažeš da ima,budem provjerio naravno...
...garant se brejka preko redSnow aplikacije..!
|
|
vrh |
 |
 |
|
Durden Diskutant #14148

Broj postova: 49857
|
Citat [iwanchek112]
hmm..ja gleda ima tjedan dana i lik veli na utubeu koje sve to radi,da nema još ako imaš imaš iPhone 3.1.3 firmware...sad...čim ti kažeš da ima,budem provjerio naravno...
...garant se brejka preko redSnow aplikacije..!
ma kako nema kad sam ja to uradio
preporučam ti spirit,program za jailbreak,ne može jednostavnije
evo pa ti vidi ovdje
verzija os-a 3.1.3 a firmware 05.12.01
al to se moglo jailbreaknut ima jako dugo,a od prije dva i pol mjeseca i otključat na sve mreže
a vidiš da je kod mene tele2 ubačen da vidiš da dela
Drrr-Mrrr
|
|
vrh |

|
 |
|
|
|
Fleischgewehr Diskutant #582762

Broj postova: 10923
|
Citat [opetdakini]
svima gore bih toplo preporucio upravo izaslu kinesku kopiju iPhone 4...upravo sam ga nabavio za 70 eura i jako sam zadovoljan...
Ali znas da je kopija i još ga kupiš? Pa kako?
|
|
vrh |

|
 |
|
opetdakini Diskutant #604299

Broj postova: 207
|
Citat [Fleischgewehr]
Ali znas da je kopija i još ga kupiš? Pa kako?
trenutno sam u kini i poput vecine zapadnjaka odlucio sam nabaviti jednu od kineskih kopija iz prve ruke...kina je naravno najveci svjetski proizvodac tik kopija i radi ih sve bolje i bolje... kupio sam iphone 4 i za sada sam jaaako zadovoljan,tih 70eura mi se cini jako dobro ulozenih...od poznatjih funkcija mojka kopija nema video link i gprs,s tim za gprs cu provjeriti kad se vratim doma.. trebao mi je mobitel dok sam u kini i zasto to nebi bio, bas taj..pored toga mala koja ga je prodavala i pokazivala funkcije je takva slatkica da bih od nje kupio i kravu da je prodavala..kuzis?
|
|
vrh |
 |
 |
|

|
Citat [Durden]
ma kako nema kad sam ja to uradio
preporučam ti spirit,program za jailbreak,ne može jednostavnije
evo pa ti vidi ovdje
verzija os-a 3.1.3 a firmware 05.12.01
al to se moglo jailbreaknut ima jako dugo,a od prije dva i pol mjeseca i otključat na sve mreže
a vidiš da je kod mene tele2 ubačen da vidiš da dela
Drrr-Mrrr
sad je 4.0.2 izašla i čačkam nešto da updejtam i nadam se da će redSnow svoje napravit
|
|
vrh |
 |
 |
|

|
Citat [opetdakini]
trenutno sam u kini i poput vecine zapadnjaka odlucio sam nabaviti jednu od kineskih kopija iz prve ruke...kina je naravno najveci svjetski proizvodac tik kopija i radi ih sve bolje i bolje... kupio sam iphone 4 i za sada sam jaaako zadovoljan,tih 70eura mi se cini jako dobro ulozenih...od poznatjih funkcija mojka kopija nema video link i gprs,s tim za gprs cu provjeriti kad se vratim doma.. trebao mi je mobitel dok sam u kini i zasto to nebi bio, bas taj..pored toga mala koja ga je prodavala i pokazivala funkcije je takva slatkica da bih od nje kupio i kravu da je prodavala..kuzis?
u kini su bagatela takvi mobiteli...amo kod nas 1100 eura a tamo je sigurno upola jeftinije....
|
|
vrh |
 |
 |
|
|
|