Sjećate li se Allison Stokke, zgodne internetske senzacije - pogledajte što radi SADA

Sjećate li se Allison Stokke, zgodne internetske senzacije - pogledajte što radi SADA
6K
Stokke je bila perspektivna mlada atletičarka koja je privlačila pozornost svuda gdje bi se pojavila. Jedna fotografija promijenila joj je život. 10 godina kasnije, što se dogodilo s Allison?


Rođena je u SAD-u, 1989. godine i od najranije dobi pokazivala je interes za sport. Odlučila se za skok s motkom i već s 15 godina postala je prvakinja SAD-a u toj disciplini. Stokke je ostvarivala zavidne rezultate unatoč njezinoj dobi.


Njezin uspjeh pao je u drugi plan zbog samo jedne fotografije. U dobi od 17 godina sudjelovala je na natjecanju gdje je fotograf snimio vrlo lascivnu fotografiju koja ubrzo postaje viralna. Opis fotografije nije uopće bio vezan za sport, već za njezin izgled i donio je cijelu buru reakcija. Postala je nacionalna opsesija i priuštila joj je hordu obožavatelja.


Posljedice prekomjerne pažnje bile su brojne pa je zatražila stručnu pomoć. Da, slava je ugodna, ali ima i svoje nedostatke pogotovo zato što postaju slavni iz krivih razloga.


Usprkos svemu, Allison je pronašla rješenje. Nastavila je raditi ono što voli, ali se povukla s društvenih mreža i upisala fakultet. Balansirala je između knjige i sporta te je uspjela ostati među 10 najboljih, a uz to diplomirala je sociologiju.