Doktor primijetio nešto čudno dok je gledao TV, kontaktirao je ženu iz emisije i spasio joj život

2   0   25930   5  LajkGNicole McGuiness je oduvijek bila želja imati kuću na plaži. Nedavno je zbog toga sudjelovala u TV emisiji "Beach Front Bargain Hunt" i upravo to joj je možda spasilo život. Imala je sreće jer je emisiju gledao i doktor Erich Voigt koji je primijetio kvržicu na njenom vratu.

Stručnjak je odmah shvatio da postoje velike šanse da Nicole ima rak štitnjače. Našao je njen profil na društvenim mrežama te je kontaktirao i objasnio joj zbog čega odmah treba posjetiti doktora. Poslušala se i saznala da je dr. Voigt u pravu. Na svu sreću, rak je na vrijeme otkriven.
14.6.2018. 22:40:00
2
Posjeti originalni url: youtube.com
Komentari (5)
To je doktor, a ne ovi silni kreteni koji ljude otruju svojim otrovima nakon što dadu guzice farmaceutskim trgovcima za japanke, a onda kažu "nismo mi".
15.6.2018. 8:43:38
-1
kroket1980 farmaceutska industrija zaradjuje masne pare na "lijekovima" koji suzbijaju simptome a ne na lijekovima koji nesto lijece. Zato i ima toliko reklama tipa ako si prehladjen trebas ovih 5 "ijekova". Sto se tice lijekova koji lijece oni jednostavno poboljsaju postojeci malo, zalijepe drugo ime i uduplaju cijenu. Neisplati im se trovati ljude jer to povlaci tuzbe. Ovako placebo prodaju za velike pare bez rizika :)
15.6.2018. 9:16:47
0
Ah, truju oni truju ljude. I mene su otrovali i trpim strašne posljedice na duge staze. Evo malo pobliže: http://www.najboljeknjige.com/content/vijesti_opsirnije.aspx?NewsID=184
15.6.2018. 10:46:18
-1
Websense je blokirao stranicu. Preskociti cu onda tvoj link jer je sumnjiv :)
15.6.2018. 11:02:39
0
Meni je sve ok sa stranicom. Upiši John Virapen u google i naći ćeš podosta. A ovi koji dislajkaju moje upise se bune i kada političari podignu kredit, no kada se sustavno desetljećima lažiraju klinička ispitivanja i kada se ubija ljude otrovima onda znaju samo stisnut dislajk ovdje jer pomisao da su farmaceuti išta drugo osim anđela ih pogađa do mjere da im nijedan dokaz nije dovoljan. Bolje živjeti u neznanju. Inače, i naši doktori su krasni i divni i to skoro svi redom, kako je već i dokazao ... Meni je sve ok sa stranicom. Upiši John Virapen u google i naći ćeš podosta. A ovi koji dislajkaju moje upise se bune i kada političari podignu kredit, no kada se sustavno desetljećima lažiraju klinička ispitivanja i kada se ubija ljude otrovima onda znaju samo stisnut dislajk ovdje jer pomisao da su farmaceuti išta drugo osim anđela ih pogađa do mjere da im nijedan dokaz nije dovoljan. Bolje živjeti u neznanju. Inače, i naši doktori su krasni i divni i to skoro svi redom, kako je već i dokazao Uskok: https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/%E2%80%98istina-mi-doktori-smo-uzimali-mito-ali-mislili-smo-da-radimo-dobro.-opet-bismo-to-napravili%E2%80%99/807100/
16.6.2018. 8:19:22
0

KATEGORIJE