Kontakt  •   © Lajk 2021

Tehnička kompanija traži lica koja bi stavili na svoje robote, odabrani će dobiti gotovo 900 tisuća kuna

Tehnička kompanija traži lica koja bi stavili na svoje robote, odabrani će dobiti gotovo 900 tisuća kuna
8K
Foto: Universal Pictures, Shutterstock
Svakog dana briljantni ljudi mijenjaju svijet na koji god način znaju ili barem poduzimaju potrebne korake da to učine. Jedna za sada bezimena tvrtka koja proizvodi robote u središtu je pažnje zbog revolucionarnog projekta koji će promijeniti živote tisuća starijih ljudi! Ova bezimena tvrtka traži ljude koji bi im pomogli da ostvare tu ideju.
Za ljude s prirodno ljubaznim i toplim licima, koji bi također htjeli zaraditi, imamo dobre vijesti! Ta misteriozna tvrtka traži muškarce i žene koji bi, doslovno, mogli biti lice robota. To znači da bi se ta lica mogla reproducirati na potencijalno tisućama robota. Bilo bi to kao da ima tisuću blizanaca po cijelom svijetu.

Biste li prodali svoje lice robotu?

Biste li prodali svoje lice robotu?
Dizajneru ovog robota jasno je da vidjeti svoje lice na tisućama robota sigurno nije ugodan osjećaj. Zato se složio da vam plati 130 tisuća dolara (873.000 kuna) za prava vašeg lica, naravno ako je dovoljno prijateljsko. Svatko može sudjelovati i poslati fotografiju svog lica na ovu adresu: face@geomiq.com.
Ako želite više informacija o tome koja će svrha biti tih robota, ne brinite, oni ne grade vojsku koja izgleda poput vas. Namjena robota bit će da djeluju kao virtualni prijatelj starijim osobama. Prema riječima dizajnera, ovaj je projekt u izradi već pet godina i ima dosta ozbiljne podrške investitora.
Dizajner je također rekao da će kandidati koji prođu do sljedeće faze dobiti sve pojedinosti o projektu, a oni koji ne budu prihvaćeni neće biti kontaktirani.

Najnovije