Nikad nije kasno: 91-godišnjak krenuo u teretanu i postao najčlan mjeseca

Nikad nije kasno: 91-godišnjak krenuo u teretanu i postao najčlan mjeseca
2K
Anytime Fitness
Novogodišnja odluka o vježbanju u teretani postala je univerzalna šala. Svi odluče na početku godine vježbati i već početkom veljače, teretane zjape prazne. pa, dok su nečiji planovi o vježbanju neslavno propali, ovaj djedica uspio je držati se plana cijelu godinu.

Član mjeseca

Član mjeseca
Anytime Fitness
Upoznajte Lloyda Blacka, 91-godišnjeg muškarca iz Semmesa u Alabami, koji već godinu dana odlazi u lokalnu teretanu Anytime Fitness. Teretana ga je nedavno imenovala članom mjeseca zbog inspiracije koju pruža drugima i nevjerojatne volje. Lloyd ima skoro 100 godina i još uvijek pronalazi motivaciju i energiju da ostane zdrav.

Na Facebook stranici Anytime Fitnessa objavljena je njegova slika s kratkim upitnikom, na kojem je predstavljen inspirativni 91-godišnjak. Iz upitnika je vidljivo da je Lloyd odlučio započeti s vježbanjem jer mu je postajalo teško obavljati jednostavne zadatke.

Nakon godinu dana discipliniranog vježbanja, Lloyd osjeća da može raditi stvari koje prije nije mogao. Odrastao je s tatom koji mu je bio uzor jer nikada nije odustajao. Zauzeo je isti stav i prevladao svaku prepreku, uključujući i svoju dob. Bio je odlučan u namjeri da poboljša svoje zdravlje i povrati snagu.

Najnovije