Kreativno
• 7 svibnja 2021
17 restorana koji su htjeli biti drugačiji u serviranju hrane pa im se sad svi smiju
28K
U posljednje vrijeme izgleda da je postalo staromodno u restoranskoj ponudi imati klasično jelo, a ne neke pjenice, mrežice, vodice. I čini se da je serviranje krumpirića u popsudama za olovke postao must kod svih naših restorana. Ovi ljudi su također pokušali napraviti nešto drugačije kod serviranja svojih jela, ali su prilično pretjerali. Volite li više jesti na starim, dobrim tanjurima ili bi radije da vam jelo posluže na frizbiju ili čega se sve neće sjetiti.
Cezar salata
Krumpirov čips na češeru
Zalogajčići posluženi na kutiji s krumprima
Burgeri iz kutije za cipele
Tost u zdjelici za psa
Mesne okruglice u kutiji za jaja
Juha u tegli za cvijeće s peršinom (možete vidjeti malu slamku doljle u koju se stavi prava slamka)
Kolika instalacija za ovih par komada
Izgleda da je najveća sramota poslužiti hranu na tanjuru pa se čak i ovo događa
Stvarno su maštoviti
Pire krumpir se prvo okupao
Izgleda da je ovo cvijet pa mora u vazu
I tenisica je prihvatljiivija od tanjura
Kava u krafni, a kako se pije? Slamkom?
Tacosi bez tanjura? Zanimljivo
Umak je curio kroz rupice
Kupka/koktel ima čak i patkicu, užas