Možete li vjerovati da ova žena ima 72 godine i nikad nije bila u boljoj formi? Otkrila je tajnu!

Možete li vjerovati da ova žena ima 72 godine i nikad nije bila u boljoj formi? Otkrila je tajnu!
8K
Odmah da vam kažemo, ona nije model, ona nije osoba iza koje stoji vojska nutricionista, trenera i slično. Norma Williams, obična je osoba, koja do svoje 28. godine jedva da je prstom mrdnula kada je u pitanju tjelovježba! Dapače, dotada je imala poprilično nezdrave navike! Danas je živi dokaz da se, uz malo truda, može uspješno prkositi starenju.

Promjena nije došla preko noći. Za prve rezultate trebalo je ići korak po korak i biti strpljiv. Norma tvrdi da je prvu promjenu primjetila u svom raspoloženju. Odjednom je bila zadovoljnija sobom, sretnija i energičnija. Zatim je nastupilo zadovoljstvo izgledom.

Sve je počelo od vježbanja. S vremenom je došla do četiri treninga brzog šetanja tjedno i dva odlaska u teretanu. Promjena u prehrani nastupila je naknadno. Kaže da je došla prirodno, nije ju forsirala. Jednostavno joj se javljao osjećaj da joj je žao trud uložen u trening uništiti vrećom čipsa. Ponavlja, sve se to događalo postepeno, jer je još donedavno mogla pojesti cijelo obiteljsko pakovanje grickalica sama! No, to nije bio razlog za potpuno odustati od svega i važno joj je bilo ne izjedati se radi takvog "kiksa", te sutra normalno nastaviti sa svojim treninzima.

Norah vjeruje da naša tijela zaslužuju poštovanje, iako ih mi ponekad uzimamo zdravo za gotovo. Tvrdi da dok god se trudimo mijenjati nezdrave navike, tijelo će nas nagrađivati. Zato, usprkos borama, strijama, celulitu, poručuje da zavolite svoje tijelo jer ono to zaslužuje!

Ako vas ovaj tekst nije natjerao da već danas krenete u neku dužu šetnju, zaplivate ili odete u teretanu, mi ne znamo što hoće!

Najnovije