Šaljivi umirovljenik živi blizu aerodroma, pa je na krov postavio znak dobrodošlice - u krivi grad!

Šaljivi umirovljenik živi blizu aerodroma, pa je na krov postavio znak dobrodošlice - u krivi grad!
8K
Reddit
Već četiri desetljeća umirovljeni fotograf Mark Gubin na jako smiješan način izigrava ljude koji slete u njegov rodni grad.

Dok se zrakoplovi spuštaju u zračnu luku Mitchell International u Milwaukeeju, putnike dočekuje topli natpis dobrodošlice koji je Mark ispisao na svoj krov. I sve bi to bilo divno, simpatično i uobičajeno da na tom natpisu ne piše: "Dobrodošli u Cleveland!"
Gubin je otkrio da je ideju za znak prvi put dobio od svoje asistentice kad je krajem sedamdesetih ručao s njom na njegovom krovu. Primijetila je sve te niskoleteće zrakoplove na tom području i rekla mu da bi bilo lijepo napraviti znak za izraz dobrodošlice ljudima koji dolaze u Milwaukee. Ali onda je Mark smislio još bolju ideju; da im zaželi dobrodošlicu u krivi grad.
I tako već desetljećima ovaj duhoviti čovjek uspijeva nasmijati milijune ljudi, a vjerojatno i zeznuti pokojeg putnika snenog od spavanja. Kaže da nikada nije primio pritužbe od niti jedne aviokompanije, a na pitanja zašto to uopće radi, spremno odgovara: „Nema nikakve stvarne svrhe osim ludila, u kojem sam prilično dobar. "

Najnovije