Gorjela tiskara u Zagrebu: "Neće biti odgoda u isporuci"

Foto: Luka Batelić/Pixsell

Iz izdavačke kuće Znanje priopćili su da proizvodni proces teče prema planu i da neće biti odgađanja u isporuci dogovorenih poslova, nakon što je jutros planuo požar u tiskari te izdavačke kuće na zagrebačkoj Trešnjevci.

"Unatoč ovom incidentu, želimo obavijestiti naše klijente i partnere da proizvodni proces teče prema planu i da neće biti odgađanja u isporuci dogovorenih poslova. Naš tim radi na osiguranju kontinuiteta svih operacija te ćemo poduzeti sve potrebne mjere kako bismo ispunili očekivanja naših klijenata", odgovorili su Hini iz Znanja.

Uz to, napomenuli su da je brzom i učinkovitom intervencijom vatrogasaca uspješno ugašen požar koji je planuo u proizvodnom pogonu njihove tiskare. "Trenutno se utvrđuje uzrok požara kao i razmjeri nastale štete", kazali su.

U požaru, koji je u nedjelju ujutro planuo u tiskari na zagrebačkoj Trešnjevci, gorio je stroj i okolni prostor u hali površine pedesetak metara četvornih. Na intervenciju u Ulicu Matka Mandića upućeno je osam vozila, a požar je stavljen pod nadzor nakon dvadesetak minuta.

Pročitajte više