Citroen DS3 Cabrio DStyle dolazi uz paket šminke

Citroen i Benefit Cosmetics udružili su snage i osmislili posebno izdanje DS3 Cabrio modela nazvano DStyle. Četvrto posebno izdanje ovog modela namijenjeno je ženskoj populaciji, a bazirano je na osvježenom DS3 Cabriu te crpi inspiraciju iz Benefitove 'Stay Flawless' šminke. Vozilo je obojano Polar bijelom bojom kojoj kontrast rade crni krov te Fuchsia rozi detalji na kotačima, retrovizorima i znakovlju.

###

Automobil koristi 17-inčne Bellone alu-felge u crnoj boji, a opremljen je Bluetooth i USB sučeljem te tzv. City Signature paketom koji uključuje automatsku klimu, automatska svjetla, senzore za kišu, električki grijane i sklopive retrovizore te atmosfersko osvjetljenje u kabini. Pogoni ga VTi 120 motor uparen s 5-brzinskim ručnim mjenjačem.

U putničkoj kabini nalaze se posebni tepisi od velura prošiveni Fuchsia Benefit logovima. Detalji u sjajno bijeloj boji primijenjeni su na ručicu mjenjača, kontrolnu ploču i okvire ventilacije, a kupci će dobiti i poseban privjesak za ključeve te, naravno, torbu s proizvodima Benefit kozmetike.

Pročitajte više