Za avanturu spreman: Ovaj kombi uz nekoliko doplata postaje pravi kamper

Foto: Volkswagen

OVAJ kombi lako može postati kuća putujuća, pogledajte što je u ponudi proizvođača.

VOLKSWAGEN u svojoj ponudi već godinama nudi legendarnu California izvedbu koja je omiljena među kamperima. Sada su avanture moguće i u klasičnom Multivanu, i to uz svega nekoliko doplata. Dio je to paketa Good Night koji Volkswagen nudi svim kupcima aktualnog Multivana.

Dostupne su dvije inačice. U prvoj se nudi sklopivi krevet, zatamnjivanje staklenih površina pomoću zavjesica i dodatni ventilacijski otvori. Druga opremljenija verzija uključuje još dvije sklopive stolice i sklopivi stol za kampiranje.

Tu je krevet središnji i samim time najzanimljiviji motiv. Ima letvičastu podnicu, a mjere madraca su 202 x 120 cm. Krevet je postavljen iznad sjedala i vezan za karoseriju, a ispod njega može se imati uvijek dobrodošlo odlagalište. Jednom sklopljen, krevet se može pohraniti iza drugog reda sjedala ili iznad sklopljenih sjedala u trećem redu.

Što se tiče zavjesa, one se pričvršćuju pomoću integriranih magneta i plastičnih kopči, a ventilacijski moduli se ugrađuju kako bi se na siguran način osigurala dovoljna količina zraka.

Zvuči zanimljivo, ali ne i pretjerano jeftino. U Njemačkoj osnovna verzija stoji 2868 eura, a kombinacija sa stolom i stolicama 3356 eura. Zvuči puno, ali uzevši u obzir današnje cijene noćenja investicija se uz 'malo' odricanja može relativno brzo isplatiti.

Pročitajte više