Baby Lasagna je sa 107 kilograma spao na 75. Evo kako

Foto: EPA

IAKO se danas može pohvaliti mišićavim bicepsima, Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, nekoć nije bio ni blizu tome. Štoviše, u emisiji Zdravlje na kvadrat otkrio je da se oduvijek borio s viškom kilograma.

"Cijeli sam život bio debeljuškast i u jednom trenutku imao sam 107 kilograma. Tada sam rekao: 'Okej, sad je dosta! Moram nešto poduzeti'", izjavio je.

To je bio trenutak koji je sve promijenio.

"Počeo sam trenirati borilačke vještine. Najviše sam zapeo za Jiu-Jitsu, a onda su došli teretana i prehrana. Evo, jutros sam se izmjerio i sada imam 75 kilograma", kaže Purišić.

Toliko se zaljubio u vježbanje da mu je to bila jedna od stvari koje su mu najviše nedostajale tijekom priprema za Eurosong i boravka u Švedskoj.

"To mi je jedna od najvećih stvari, recimo među top 10, koje mi fale u svemu ovome - izgubio sam vrijeme za vježbanje, ali da! Prije sam trenirao čak i šest puta tjedno, a sada sam spao na tri puta tjedno i, iskreno, fali mi teretana. Baš zbog toga se veselim kad će sve ovo stati, kako bih mogao ponovno ići na pumpanje i u tišini gurati željezo", zaključio je.

Pročitajte više