Ljude zbunjuju linije na čelu ove tattoo-umjetnice, ona objasnila o čemu se radi

NIKKI, profesionalna i licencirana umjetnica za tetovaže, ranije je ovog tjedna na TikToku podijelila video na kojemu je govorila o svojim kontaktnim lećama, ali pratitelji su svoju pozornost usmjerili na nešto sasvim drugo. Naime, na njenom čelu primijetili su neobične linije i obasuli je komentarima i upitima o porijeklu tih linija.

"Jesam li ja jedini koji na njoj vidi crte?" upitala je jedna osoba. "Djevojko, mislio sam da se pretvaraš u vampira s borama na čelu i korištenjem riječi 'tranzicija'", našalio se drugi, dok je treća osoba komentirala: "Nije dovoljno jasno, gospođo, zato su se svi pitali."

Snimila je dodatni video s objašnjenjem

Nikki se ubrzo pratiteljima obratila novim videom, u želji da objasni neobične linije po svom čelu. Naime, radi se o tetovažama koje je nacrtala sama. "U tom je videu puno ljudi pitalo za moje čelo - očito nije bilo dovoljno jasno da je to tetovaža", počela je.

"Tetovirala sam je u sivoj boji kako bih imala više efekta sjene. Učinila sam to sama. Ja sam profesionalna licencirana umjetnica za tetovaže s iskustvom od preko 11 godina i imam to već pet godina. Ne bih preporučila tetoviranje vlastitog lica osim ako niste sigurni da ćete postići ono što želite."

@moodtoorude Reply to @heygirlhey0012345 #greenscreen here ya go y’all, it’s a tattoo! #foreheadtattoo #tattootok ♬ original sound - moodtoorude

Također je otkrila da je dizajn napravljen po uzoru na donju stranu gljive. "Zaista mi se svidjelo koliko su linije izgledale organske i valovite - neke su bile kraće, a neke duže, tako da je to neka vrsta inspiracije za ovo. Valovitost i organski tok linija su bile namjere", rekla je.

"Ali da, to je vjerojatno jedna od mojih najdražih tetovaža. Svaki centimetar mene je uglavnom tetoviran. Ali od svih njih volim svoju malu tetovažu krune na čelu." Također je inzistirala na tome da, unatoč izgledu, tetovaža nije izblijedjela - samo izgleda svjetlije ili tamnije ovisno o tome kako svjetlost pada na nju.

"Mislim da je prekrasna i ideja s donjom stranom gljive je nevjerojatna, ali najvažnije je da vam se sviđa", komentirala je jedna osoba. "Ne biste trebali nikome polagati račune ni o čemu", dodao je drugi.

Pročitajte više