Od kelja do feta sira: Evo koji su sastojci salata omiljeni nekim slavnim osobama

Foto: Instagram

PITAJTE bilo koju slavnu osobu što jede i zajamčeno ćete kao odgovor dobiti salatu. To zdravo jelo dio je jelovnika svake zvijezde, a moguće ju je slagati na bezbroj načina. I dok Beyonce voli svojoj salati dodati kelj i morske alge, omiljeni sastojci salate Kate Hudson su lubenica i feta sir. Evo nekih favorita koji će vas natjerati da promijenite sastojke salate koju vi volite jesti.

Chrissy Teigen

Manekenka i supruga Johna Legenda kaže da ne može zamisliti da joj dan prođe bez salate. Najviše volu onu od salate puterice, kriški jabuke, crvenog luka, oraha i plavog sira.

Beyonce

Dive zaslužuju posebnu salatu, a Beyonce je omiljena ako je napravljena od kelja, krastavaca, mrkve, sušenih morskih algi, mladog luka, bosiljka i tostiranih badema.

Selena Gomez

Savršena salata Selene Gomez sadrži puretinu, avokado, grah i lisnato zeleno povrće.

Gisele Bundchen

Manekenka voli salatu od kelja, cherry rajčica, cikle, brokule, slatkog krumpira, kvinoje, avokada i ljekovite potočarke.

Lily Aldridge

Svoj recept za omiljenu salatu podijelila je i Viktorijina anđelica Lily Aldridge. Ona se sastoji od tofua, chillija, mrkve, brokule, kvinoje i zelenog povrća.

Jessica Alba

Popularna glumica prilično je jednostavna u svemu, pa i po pitanju jela. Njezina omiljena salata sastoji se od naribane mrkve, avokada, rajčice, soka od limuna i maslinovog ulja. 

Kate Hudson

Još jedna glumica na ovom popisu podijelila je recept za svoj favorit - rikula, lubenica, feta sir i luk.

Julia Roberts

Prilično neočekivano, ali Julia Roberts voli svojoj salati dodati pancetu. Uz nju kombinira prokulice, pistacije, sir i poširana jaja.

Kourtney Kardashian

Kourtney izbjegava sir pa se on nikada neće naći u njezinoj salati, ali zato su tu pureća prsa, sjemenke suncokreta, zelena salata i avokado. 

Kim Kardashian

Reality zvijezda voli jednostavnost. Njezina omiljena salata sadržava svega tri sastojka - špinat, piletinu sa žara i dresing.

Pročitajte više