Origin pravi kućište koje u sebi ima brutalan gaming PC i sve igraće konzole

Foto: Origin

JESTE li se ikada zapitali kako bi bilo imati PC, XBox, PlayStation i Nintendo u jednoj konzoli? Ako jeste, tvrtka Origin ima pravi proizvod za vas.

Origin Big O V3 treće je izdanje projekta koji u jednom kućištu ima PC s vrhunskim gaming performansama i sve aktualne igraće konzole - Xbox One Series X, PlayStation 5 i Nintendo Switch, a sadrži i odvojeno streaming računalo. Cijelo kućište napravljeno je ručno, a na žalost brojnih igrača, nije namijenjeno za prodaju. 

Sustav sadrži i četiri monitora za igranje i prilagođene kontrolere za igranje, a ima vodeno hlađenje koje mu omogućuje da konzole rade istovremeno. Cijevi sustava izrađene su u različitim bojama: zelena prikazuje konzolu tvrtke Microsoft, plava označava proizvode tvrtke Sony, a crvena se koristi za računalo.

Konzole i sustav za igranje imaju vlastite videoizlaze, a bežični daljinski upravljač uključen je u streaming podsustav, tako da se možete vrlo brzo prebacivati ​​između četiri izvora emitiranja.

Gaming računalo sadrži 13-jezgreni Ryzen 9 5950X procesor i GeForce RTX 3090 grafičku karticu, kao i 128 GB RAM-a, dok je ono namijenjeno streamingu nešto slabije te ima isti procesor i grafičku karticu, ali uz 32 GB RAM-a.