Stiže Gotham Knights: Batman i Jim Gordon su mrtvi, a Joker je nestao

Screenshot: Youtube

IZAŠAO je novi, dosad treći trailer za igru Gotham Knights, posvećen predstavljanju igrivih likova koji će nam biti na raspolaganju. Nakon Nightwinga i Robina, sada je na redu Batgirl, pravim imenom Barbara Gordon.

Trailer je premijerno prikazan na San Diego Comic-Conu 2022., a prikazuje posebne sposobnosti i druge naprave i oružje koje će Batgirl imati u igri, uključujući palicu koja se pretvara u nunčaku. Za razliku od ostalih likova u ponudi, Batgirl će mapom putovati slično kao i Batman – na tlu pomoću motocikla, a u zraku lebdeći uz pomoć plašta.

U igri neće biti Batmana, Jokera ni Barbarinog oca Jima Gordona koji je umro nakon događaja u Batman: Arkham Knightu. Tijekom pitanja i odgovora obožavatelja na San Diego Comic-Conu, kreativnog direktora Patricka Reddinga su pitali je li Joker u igri, na što je on odgovorio da nije, ali nije potvrdio ni negirao hoće li se pojaviti Harley Quinn.

Redding je također potvrdio da je Batman "stvarno mrtav" u Gotham Knightsu. On, naime, umire u prvih deset minuta, postavljajući radnju, te ostaje mrtav do kraja igre. Igrači će igru moći igrati s četiri lika: Batgirl, Nightwing, Red Hood i Robin, a svaki od njih ima različite prilagođene dijaloge i filmove ovisno o tome koga igrač odabire kontrolirati u određenom trenutku.

Igra izlazi 25. listopada 2022. za PS5, PC i Xbox Series X i S.